Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, December 16, 2010

Mesti anda semua tidak percaya

Skema gila title.


Tak percaya ? Well I rasa I percaya. Reason ? Tadi I menangis dalam train, well obviously sebab my previous entry tu la kan. And yeah the first drop is from the left eye. And it's pain sebab I miss him too much, I mean my boyfriend.

Well you can try it by yourself. Tapi jangan la buat-buat nangis. Hehe. Kena betul-betul menangis la sebab something happened. By the way thanks for those advices yang you all bagi kat I on my previous entry. Terharu sebab I ingat tak ada siapa pun nak kisah pasal I.

But just to make you all clear, I dengan Chako bukan break, bukan bergaduh, bukan bermasam muka semua tu bukan. Cuma sesuatu terjadi dekat dia. Itu je. I hope he come back early, because my life is totally miserable without him :'(

*Don't forget to vote for my blog on http://bpm-undi.blogspot.com . Vote for number 240. Voting ends on Friday so be hurry ! :D*

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Mknace said... REPLY

:):):)
tak percayaa!!

PinQib said... REPLY

hehe.. i will vote 4 u

How much do u LOVE me? | First Two Wheels Moment | Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

Wawa Zameri said... REPLY

woahh lepas ni akan berhati hati dan cuba memperhatikan air mata tu jatuh,hihi :D

Amirah Zin said... REPLY

mempelajari benda yg baru :D

lassiegewdix said... REPLY

chill k dear .
hope he'll be fine

cik panadol said... REPLY

banyak-banyak bersabar sis....

adrinaqamarina said... REPLY

a'a, kte ada jugak perasan.

hope sume oke :)

mia said... REPLY

erk dear..ai tak sempat nk pk mane yg kuar dulu..hehehee..xpe3..lps ni, kene alert la..ehhe..nice entry..

k Lee :) said... REPLY

wow , i lyke that statement laaa :D

Cheno said... REPLY

be strong & be patient.
hope he will be okay & just fine :)

wannurfazrini said... REPLY

ok nanti kaji tul ke tidak ni!

Amirrah Zawani said... REPLY

eyh yea ka..
tak pernah perasan pun..
tak pa nanti nak try experiment :D

kembatolo™ said... REPLY

semoga semuanya baek.
ikhlas dari gua. =D

Post a Comment

Next Previous Home