Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, December 12, 2010

Day 23 - Something you crave for a lot

The answer will be , coffee ! HAHA.

This is such a tough topic. Banyak benda yang I mengidam. Nak I senarai kan pun boleh. Ni kira benda yang I nak sangat la.
1. iPhone 4
2. Macbook
3. iPad
4. iPod Touch 4g
5. Blackberry Torch.
HAHA over kan ? Gila pengsan bapak I kalau I cakap I nak benda-benda ni. So kena la beli sendiri. So, that's why la I kerja sekarang ! Boleh tak ? Hehe.

If we talk about food and drinks. I crave for Subway and coffee a lot nowadays. I dah lama tak minum Java Chip Starbucks. Hari tu I nak beli tapi Chako tak bagi. Maybe sebab mahal and dia rasa tak worth it kot. Tapi Subway , time birthday tu last I makan. And nak makan lagi ! Hehe.




8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

adrinaqamarina said... REPLY

kalau dapat sume tu, completed! haha

lassiegewdix said... REPLY

wah sume brand dari apple
kalau lassie , lassie nak dari sony
mp4 touch , psp , va10, xperia .
omg omg ! gile kejappp

Amirah Zin said... REPLY

suka sangat2
tp cam memilih sgt pulak an

shasha said... REPLY

seriously tu smua pon my wishlist! bila lah nak merasa huhu,..

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina tu la pasal.hidup bahagia dah hehe

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix haha masa i type entry ni pun jd gila kejap haha. kalau dpt sume tatau jd apa dah :P

hudhud said... REPLY

@Amirah Zin hehe biasa la tu hidup kena memilih , cewahh haha

hudhud said... REPLY

@shasha nanti dah kerja, wink. hehe

Post a Comment

Next Previous Home