Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, December 5, 2010

Your Photo Contest

Dah lama I tak join contest so I've been tagged and why not I try kan. Tak pernah menang contest kot. Sobbs. But this time I've been tagged by Xaty. Tapi orang yang menganjur kan contest ni adalah Kay-E.


Macam biasa , I malas nak type out apa syarat-syarat dia . You guys boleh baca kat SINI. Haha I memang pemalas :P

Anyway , I pertaruh kan gambar ni ;



And kena tag few friends. I nak tag si cantik manis ini semua ;


dan sesiapa je yang nak buat :D

P/S : Good luck guys :)



1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Izatie said... REPLY

Thank you darling for the tag! ;) And good luck for the contest! Hihi.

Post a Comment

Next Previous Home