Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, December 20, 2010

Perfume murah gila !

Hello guys. Hari ni I nak ber business pulak. Cewahh. Well, butik I kerja ada buat promotion for perfumes. I nak ajak you guys beli perfume ni sebab it's so cheap !

Ok, ni promotion dia ;
Big bottle ( 50 ml above ) - RM 180
Small bottle ( 50 ml below ) - RM 130
Murah kan ? Nak tengok list of perfume ?









ISSEY MIYAKE







ANGEL ROSE











ANGEL STAR











ANNA SUI SECRET WISH







GIORGIO ARMANI ATTITUDE







GIORGIO ARMANI CODE







BLV II







BLV POUR HOMME







BLV






BVLGARI ROSE







CALVIN KLEIN ETERNITY SUMMER







DAVIDOFF COOL WATER







DUNHILL DESIRE BLUE







DKNY BE DELICIOUS







HERMES







ESCADA SPARKLE FOR MEN







ESCADA SUNSET HEAT







DIOR FAHRENHEIT







RALPH LAUREN GLAMOUROUS







GUCCI BY GUCCI







LACOSTE TOUCH OF SUN






MAGNIFIQUE







LANCOME TRESOR







LOLITA LEMPICKA







COCO CHANEL MADEMOISELLE







DIESEL ONLY THE BRAVE







HUGO ELEMENT











So kalau ada sesiapa yang berminat boleh la place your order dekat comment box I je. Takpun if ada sebarang pertanyaan boleh tanya dekat Formspring I. And by the way , if you guys nak perfume yang tak ada dalam list tu, boleh bagitau dekat Formspring I jugak, kot-kot boss I boleh dapat kan stok tu ke.

Fyi , perfume dekat butik I ni semua original. Money back guarantee ok. But kami tak sediakan kotak that's why perfume ni murah. Tapi kalau ada sesiapa nak order by post, of course la kita letak dalam kotak cuma kos penghantaran ditanggung oleh anda.

Kalau ada yang nak tengok sendiri depan mata , boleh la datang ke Armada Hotel, Petaling Jaya. Berdepan dengan LRT Asia Jaya.

Selain perfume, baju Polo, La Martina, Ed Hardy and macam-macam jenis handbag ada. Semua murah and original ok. Tapi baju and handbags I'll update later. Sekarang, perfume dulu. Hehe.

Ok, itu je. Beli jangan tak beli :P

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

z a n a said... REPLY

haha nasib baik i tak pakai perfume branded. i guna strawberry shortcake saja. hehehe

lassiegewdix said... REPLY

sayam !
saje jep taw letak issey miyake 1st aww !
nty if i dah gaji i inform u k .
tgok budget dulu :P

nurul lalala said... REPLY

bape lama promotion nih?

Uena said... REPLY

tumpang tnye... kat mane nk cari angel thierry mugler ekk?

hudhud said... REPLY

@Uenatu yg kat atas tu, angel star and angerl rose tu by thierry mugler la :)

Post a Comment

Next Previous Home