Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, December 11, 2010

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass

I telah ditag oleh orang yang suka tag I dan I pun suka tag dia iaitu , Lassie si gedik ! HAHAHA.

This tag is all about give away domain by Sumijelly & Sekilass . Untuk tahu cara-cara dia, you guys pergi dekat blog Sumijelly. And once dah siap buat entry , you guys kena la letak url entry tu di blog Sekilass


Ok sekarang , kenapa I nak domain tu ?

Simple je, I memang dah lama nak domain. So disebab kan ada chance untuk dapat kan domain, I must grab it, right ? Then , if dah ada domain, tak payah nak type url blog panjang-panjang lagi especially bila I nak type url blog dekat chatbox. Fuhh , letih ! And one other thing, I nak domain sendiri sebab, bila ada orang search something on Google than blog I ada tulis pasal benda tu , for sure link blog I akan keluar dulu berbanding yang blogspot.com ni , betul tak ? Hehe. After all, nak ada domain sendiri memang impian I. So harap-harap I boleh dapat :)
Dan sekarang I kena tag 3 orang. Orang bertuah itu adalah ;


Ok, tu je :)

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

lassiegewdix said... REPLY

hamboooi , pantas sungguh sekarang .
mentang2 sekarang un9 12jam sehari :P

kaminakueh said... REPLY

waaahh... bia betul 12jam seari... ini kes poli da ni... tol x lassiegewdix?? hehehehe -utmklunderground.blogspot.com-

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix hahaha nak wat cmne :P

hudhud said... REPLY

@kaminakueh btl 12 jam sehari sbb i kerja 12 jam huhu

edaolala said... REPLY

beb, thanks for d tagged :) nanti i buat. tapi sumpah i tak tahu nak buat apa kalau ada domain ni. hahahha

Post a Comment

Next Previous Home