Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, December 13, 2010

Vote untuk blog baru pilihan anda sekarang !

Seperti yang I dah gembar gembur kan , undian kini telah dibuka untuk Pilihan Blog Baru (2010) Pilihan Malaysia. I tengok result tadi, undian I ciput je. Sobbbs. Takde orang undi I ke :'(

By the way , kalau nak mengundi , sila click link ini , http://bpm-undi.blogspot.com/ . Kemudian pergi ke Blog Baru (2010) Pilihan - 6. Dan vote untuk number 240 . Jangan lupa, 240 ok !

Thanks untuk yang dah mengundi. Yang belum, apa tunggu lagi ? Hehehe. Jangan lupa 240 ok :D


Siapa undi I, I bagi hadiah mainan kat belakang ni. Ekekeke :P

P/S : Hari ni I demam, nose bleeding and kaki cramp T___T

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

z a n a said... REPLY

gudluck huddd. i na p undi nih. :p

MJ said... REPLY

sudah :)

kay yea said... REPLY

gd luck yaw~~

kay yea said... REPLY

gd luck yaw~~

tia said... REPLY

i've vote for youu! ;)
gambateh!

hudhud said... REPLY

Thanks all :D

adrinaqamarina said... REPLY

cam ne nak undi eh. tak paam la. sebab macam tak poll pon. ke i yang tak reti. haha!

Saybee said... REPLY

okehhh , suda undii :) nak hadiah blkang tuhh :P gud luckk !

ohh btw , get well soon *winkswinks*

Post a Comment

Next Previous Home