Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, December 14, 2010

Ini cerita pasal boyfriend. Tak suka jangan baca.

Amaran awal tu tajuk dia. As you all know. Chako ni bukan la kind of romantic guy kan ? So imagine yourself dapat boyfriend yang tak romantic langsung lepas tu dia cakap sweet kat you. Apa you rasa ? Mesti macam excited nak bagitau semua orang kan ? Macam tu la I !

HAHAHAHA.

Me : Sayang, next week I nak pergi Malacca dengan family. You ada nak beli apa-apa tak ? Btw, I mish you :)

Chako : huhu, beli kan tshirt i love huda, ada tak kat melaka? haha, mish me ? i dont care, haha. mis u too syg.
Tu je dia cakap tapi tu pun dah buat I cair. Ingat Chako ni kalau sayang orang dia nak tunjuk ? Kadang-kadang je tau. Sebulan sekali ? HAHA. Sebab kebanyakan masa dia buat I jealous lagi ada la. I pun tak faham kenapa ramai perempuan nak kat Chako. Adik I and even kawan I pun cakap dia handsome

Chako handsome ke ? LOL



P/S : Siapa yang in a relationship, jaga la bf korang tu betul-betul. Nanti dah break up , lepas tu lelaki tu couple dengan orang lain, baru nak terhegeh-hegeh cari. Time depan mata tak nak hargai, lepas tu dah menyusahkan orang lain. And siapa yang single tu , agak-agak la sikit kalau nak ajak bf orang keluar lepak ke apa. Lepak berdua je tu dah lain macam. Susah ke nak fikir benda simple macam ni ? Tak kot.

35 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Mieya said... REPLY

SWEET!

And suka ayat dalam P/S tu :)

zeera said... REPLY

i like ur nota kaki..
i dpt rasakan keterujaan n excited u
hope u guys happy :)

мσyy sαм's said... REPLY

Awwww sukaaaa , setuju setuju . Hihik ;B

nadiah izahar said... REPLY

so lucky, haha.
I still single semenjak I clash dengan someone yang dulunyer I lepaskan dye untuk dye bersama dengan EX-GF dye sebab mereka masih sayang menyayangi. btw, I jeles tengok you and owg laen mempunyai in a relationship. haha.
btw, hope happy together forever n ever :)

last, bf you boleh tahan dan you so lucky. haha.

hudhud said... REPLY

@Mieya hehe tq mieya :)

hudhud said... REPLY

@zeera hehe tq :)

hudhud said... REPLY

@мσyy sαм's yay sep sep haha

hudhud said... REPLY

@nadiah izahar u really shudnt did that u knw.if bf u tu still syg u jgk,pertahan kan relationship korg. sepatutnya semua org kena ingt, kalau ada 2 org, jgn ambk ex. kita dh bg ex kita chance, tp dia xnk jaga kita. knp bila kita dh cpl ngn org lain baru dia nk cr kita balik? kan ?

CERITA LEBAT said... REPLY

gua setuju,tension betul dgn manusia jenis lepak dgn balak org..

nadiah izahar said... REPLY

@hudhuddye tak mencari balik tapi cara mereka and after clash dlm sebulan lbh mereka kembali bersama smpai skunk. keputusan yg tempat lah mungkin tapi menderita seorang diri. haha. I skunk jadi susa untuk menerima bila owg mintk couple ngan I sebab itwlah single smpai skunk. haha.

nur nafizah rahim said... REPLY

sweet ^^

hudhud said... REPLY

@nadiah izahar oh.lelaki tu still contact dia lg? susah la pasal issue bf kita ngn ex dia. sepatut nya i rasa kesedaran msg2 la. mmg la kita syg ex,tipu la kalau tk syg kn? p kalau dh ada org baru, rasa nya kena pandai2 n ingat diri sndri la. huhu

hudhud said... REPLY

@CERITA LEBAT kaaannnn. lepas tu nak manja2 gedik2 hii bagi penampo baru tau

hudhud said... REPLY

@nur nafizah rahim hihi mana ada :P

nadiah izahar said... REPLY

@hudhudstill contact sebab mereka still berkawan. terlalu complicated sebab before dye jadi bf, macam2 berlaku start dari form1 smpai skunk antara kami. kami couple form5 and break 2 buln lebh slps itw. hubungan jadi teruk sbb I taknak dye dekati I sebab I syg dye. mgu lps bwu I cube berbaek. I cube taknak syg dye tapi entahlah. haha.

hudhud said... REPLY

@nadiah izahar hmm mcm complicated je. huhu. then dgn ex dia tu u baik tk?

nadiah izahar said... REPLY

@hudhudkami pernah chatting kat MS mase I ngah couple, dah lame dah. kami tak pernah jumpe but I twu lah pcl ex dye. I nie bukn jenis suke sangat nak ambil twu pasal ex bf I sebab bukan kerp ia menambahkan keraguan atau jeles. haha. I twu niw pown sebab dye adw anta kumen kat MS.

kay yea said... REPLY

wewiit~~ :D

adrinaqamarina said... REPLY

wah, amaran keras dari huda la. hehe

mai BEAR gebu said... REPLY

comel jee :)

z a n a said... REPLY

setujuuuuu. i likee ur note. hehehe kalau ada yang berani kaco even ex, siap laa kalau dia melayan. berganda i repeat kat dia. padan muka. hahahah

liyanaziz said... REPLY

biasalah.. bila dah x de depan mata, baru tercari2.. selalu jadi macam tu.. kikikiki

Saybee said... REPLY

ngeeee~ suke ayt kat P/S tuh jugakkk :D
heee , comel jea :)

Aina Zamsari said... REPLY

wahh , agak ahh i bace pun sweet jugak bf you . hope you dengan chako forever . and i like the p/s note jugak :)

lassiegewdix said... REPLY

lassie suke lepak dengan bf orang .
jujur tak statement ? tapi bukan berdua otey ?
ramai-ramai tapi tu pun gf dorg jelesh kat kiteorang . sengal ah gf dorg tu .
hahahahaha ! susah gak jadik org hawt kan ?
erk ! matikkkkkkkkkkkkkkk perasan aku ni

hudhud said... REPLY

@nadiah izahar ohh ye la tu.if u rasa u jealous and tk blh handle,tk payah je cntct dgn dia.smpi hati dia u.hehe

hudhud said... REPLY

@kay yea eh malu I haha

hudhud said... REPLY

@mai BEAR gebu I je comel, dia tak haha

hudhud said... REPLY

@z a n a mslh I chako ni melayan. so i buat lek je la. dah tau perangai dia mmg cmtu haha

hudhud said... REPLY

@liyanaziz tu la pasal. menagih kasih ! hehe

hudhud said... REPLY

@Saybee rmi yg suka hehe tq :)

hudhud said... REPLY

@Aina Zamsari hehe thanks syg :)

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix knp dorg jeles? kalau i, i tk jealous. tp kalau prmpn tu ex kpd bf i, of coz la i jeles jgk. hehe. u mmg perasan syg, mcm I. hahaha :P

nadiah izahar said... REPLY

@hudhudhampir setahun jugak I tak contact dye and I delete contact number dye. skunk I cube berbaek dengan dye sebab kami kawan tak akan nak hancur hubungan kawan tu kan. I penah jugak terpk kenapa dye sanggup buat mcm nie erm. skunk kami akan cube tutup cerita. haha.

Kyra said... REPLY

sweeeet ngee~ btw , i suke ayat you yg last tu. advice yg sgt baik :)

Post a Comment

Next Previous Home