Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, December 6, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan.

Ok, as you all know , Blog Pilihan Malaysia ada buat satu lagi kategori and the best thing is , I can join ! HAHA. Macam menarik pulak so I join la.

Ok, as you know , blog I ni memang I wujudkan dalam January 2010. Entry pertama I , walaweh malu gila nak show off sebab kanak-kanak sangat haha. "NEW AGAIN" , ni la nama entry pertama I, 23rd January 2010. So far , I rasa bertuah sangat sebab dah managed to get almost 850 followers within almost a year. Happy ? Well of course. I love to share everything with readers, but not boyfriend please. HAHA.

Masa mula berblogging , memang tak fikir langsung pasal quality of blogging. Font yang kecik , lagu dekat page. Benda-benda yang sebenarnya a bit annoying dalam dunia blogging ni kan ? I learnt everything about blogging mostly in GengBlogger. Hey , I tak pernah lupakan jasa GB ok. GB la yang buat followers I jadi ramai macam ni.

In future , I really hope that my blog can give an inspiration well at least to one person. Maybe the spirit for them to survive or live on ? Who knows ? No one knows the future aite ?

I never quit blogging. Remind me if I ever think about it :P


Gambar pertama dalam blog HAHA.

15 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

adrinaqamarina said... REPLY

walaweh.

blog baru pilihan. t boley vote

a n a s t a s y e a said... REPLY

anastasyea pun sama .. blogging 4 ever =)

cik aiLebiu said... REPLY

oh so we were at the same batch! ;D

sherah said... REPLY

yay blog jugak buat kita dpt kenal kan yanng :)

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina hehe malu saya :P

hudhud said... REPLY

@a n a s t a s y e a yup, sampai jadi nenek hehehe :P

Ery Farieha said... REPLY

blog baru pilihan?
pheww takleh masuk dah, sebab dah lama blogging. hhaa

gud luck nanti ;D

Mouwn said... REPLY

blog mesti vote la ! :) yeahhh

twinkle twinkle said... REPLY

all the best :)

AISHA SAAD said... REPLY

perghh hebat la korng.. aku nih tah bila tah nak ramai follower... haihh! sedih! haha.

cengkerangcipot said... REPLY

blogging smpai mati..
hahaha

kay yea said... REPLY

best of luck~ ;)

Muhammad Zulhaizer said... REPLY

salam perkenalan..my 1st visit blog kamu.. kita BPM sekumpulan la.. no 219..

http://mdzulhaizer.blogspot.com

.::: Princess MOMOY :::. said... REPLY

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan

Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx

Mariana said... REPLY

congrats dpt join
anyway dah follow u
follow me back ya
http://diarialeesya.blogspot.com

Post a Comment

Next Previous Home