Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, December 20, 2010

Surat untuk Chako. Kan dah cakap, malam-malam kena entry sedih.

Tajuk tu dah macam lagu Jamal Abdillah punya style la pulak. HAHA. Sebenarnya , memang ni yang I nak buat. Banyak benda yang berlaku dalam life I sepanjang ketiadaan Chako. Teringin sangat I nak cerita dekat dia, tapi takpelah. I kena faham his situation kan :)

Dear Chako ,

I hope you will always fine. Me ? I kat sini ok-ok je. Missing you too much I guess. U tak miss me ? I ketuk kepala u kang ! HAHA. Hari ni I happy sebab I berjaya buat sales, dua perfume I jual sekaligus. I bangga sebab ye la, I ni kan jenis pendiam, mana reti nak marketing ni, hehe. Sepanjang you takde , macam-macam benda I buat. Makin hari, I dah makin berjaya buat sales. Tapi tu la, kadang-kadang perangai customer ni boleh buat menyampah. I harap u ada so that boleh la I lepaskan kemarahan I kat you, kejam kan ? Hehe. Hari tu I pergi holiday dengan family, kat Malacca. You tau kan, kan I ada cerita before you pergi. I nak beli rantai untuk you tapi I rasa better kita beli kat KL je la sebab nanti tak kena dengan taste you pulak. By the way, masa 18th Nov tu I sedih sangat sebab kita tak dapat celebrate. Even you tak suka celebrate monthly anniversary tapi peduli hape. I nak celebrate jugak. HAHA. Kita dah setahun sebulan, macam tak percaya kan ? I love you more day by day and I know you felt the same way too. You tahu, hari-hari I pakai sweater you. Kalau I rasa panas I bukak and I hug sweater tu. Rasa macam I hug u pulak, cewahh. Hehe actually I'm crying when I typed this out. Sorry, can't help it. I selalu fikir you makan apa semua , tapi I tahu you pandai jaga diri kan ? You selalu cakap don't worry about you too much. You tahu nak jaga diri. I harap you ok kat sana. Orang semua suruh I be tough tapi sebenarnya susah sangat but I will. Because I love you and no one can replace you. Ok, itu je untuk kali ni b, I dah nak balik. Masa kerja dah nak habis. Nanti I dapat gaji kita pergi holiday ok ? Hehe. Goodnight sweetheart. Miss you :)
And I miss your silly face :')

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sicomot-comel said... REPLY

alahai,.cedeynye bace *tacing2*
semoga kamu berdua berkekalan..
bawak byk bersabar ye..
kami semua (bloggers) ade utk bg support =)

Amirah Zin said... REPLY

ahh , so sweet ~ <3

Putree LaVida said... REPLY

sweet , be strong sys ;)

era_zierah said... REPLY

i know u feel lonely n sad kan..
ok..
yg penting u taw, chako syg u n always be with u....
celebrate monthly annversary ni best sbnrnye kan , even bg sesetgh org die x ske..
yg pntg , bile makin mningkat usia perkenalan kite, makin kite hargai setiap moment kite bersama..
hope hub.korg berpanjangan..
amin..
;)

hudhud said... REPLY

@sicomot-comel hehe jgn la sedih, i yg sedih ni huhu. ok thanks tau :)

hudhud said... REPLY

@Amirah Zin ngee, malu :P

hudhud said... REPLY

@Putree LaVida ok sayang :)

hudhud said... REPLY

@era_zierah yah lonely, thats the word. thx for understanding. i pun harap lasts longer. amin :)

miez areyou said... REPLY

chako g mane? alololo..sabar ek... kejap je.. tue.. =)

nadiah izahar said... REPLY

adw boyfrenz must nak mgadu dan bercerita hee :)

hudhud said... REPLY

@miez areyou chako g satu tpt rahsia hehe. hopefully kejap je huhu

hudhud said... REPLY

@nadiah izahar tu la pasal huhuhuhu

Saybee said... REPLY

alolololo , sbar2 k :)

Post a Comment

Previous Home