Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, December 16, 2010

Separuh jiwaku pergi !

Macam yang I dah bagitau kat status FB and also my twitter. Something bad happened to my one and only Chako. Apa yang jadi tu jangan la you all tanya sebab ini too private and I tak boleh nak cerita dekat semua orang.

And my mood right now ? Entah la, I sedih je. Our relationship tak ada apa-apa masalah. We're just fine. It just something bad yang terjadi kat dia, I can't call him, not even a single message and dia pun sama jugak. So we both have to wait until all things settle down. But I don't know when and memang penantian tu satu penyeksaan ok.

Sumpah I tak ada mood langsung nak buat apa. Nak tidur susah. I slept around 3 am this morning. And I dream of him. Ingat tak I cakap dulu I susah nak bezakan mimpi and reality ? Indeed I rasa yang I mimpi tu macam real. Macam real je I usap dahi dia semua. OMG , I'm crying when I type this out. I can't concentrate to works either. Sigh

I hope everything will be just fine. Maybe ada few friends yang advice I, just for a few days. Tapi I jenis susah nak jauh dengan Chako so few days tu memang rasa lama. The thing is how to make me stop crying. If ada kawan yang lepak sembang-sembang dengan I, yeah I boleh lagi gelak. But then bila diorang dah pergi, there it goes, I'm crying again :'(

I miss him. Too much. Tuhan tolong jangan buat kami macam ni :(


I love you :'(

P/S : I tak tau macam mana nak holiday esok ni. Takde mood :(

20 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

adrinaqamarina said... REPLY

dugaan~

harus kuat huda!

tc oke`

Amirah Zin said... REPLY

kak huda kuat !!
chaiyokk3 ~

tfa said... REPLY

hey dear..be strong kay..

tak de ape2 tu..dugaan sekejap je insyaallah :)

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina i'll try :(

hudhud said... REPLY

@Amirah Zin akak tak kuat :(

z a n a said... REPLY

hudd, be strong darl. okee :)

naddy said... REPLY

lets pray that everything gonna be allright okay. u have to think in a positive way ya..
dun worry too much..

cuppylicious myra's said... REPLY

hudhud.sabar itu indah.be strong girl.smile always.

mai bear said... REPLY

byk byk b'sabar ye kak !

dugaan b'cinta .

k Lee :) said... REPLY

masa akan berlalu kejap jea kaqq , saba yea :)

hudhud said... REPLY

@z a n a ok babe, i'll try k.thx :)

hudhud said... REPLY

@naddy tu la otak i ni byk sgt negative tots. aduh :( thx babe fer the advice

hudhud said... REPLY

@cuppylicious myra's i'll try :)

hudhud said... REPLY

@mai bear dh byk sgt dugaan ni haaa. letih tau :(

hudhud said... REPLY

@k Lee :) ok syg. :)

Aina Zamsari said... REPLY

be strong sis . i know you can do it . and sabar okay :) smileeeeeeee , like they said "dugaan bercinta" sahaja . everythings will be okay one day :)

Rara Nasiha said... REPLY

be strong syg. everyting will be just fine. pray to god ya. :)

PinQib said... REPLY

take care
tp terasa gatal jer nak tanyerr


How much do u LOVE me? | First Two Wheels Moment | Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

Saybee said... REPLY

nie semue dugaan jea between u && ur chako . everything will be fine , okehh ? :) be strongg ! tc ;)

MJ said... REPLY

saba huda :) be a strong girl oky?

Post a Comment

Next Previous Home