Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, September 16, 2010

Adam, my baby :)

I rindu budak kecik ni. Dah la jumpa setahun sekali, time raya je. :(

Adam duduk jauh , dekat Melaka. Kalau I datang Melaka, confirm I nak jumpa Adam.

Adam comel, Adam senang dekat dengan orang. Adam tak banyak merengek. Tapi Adam akan merengek bila orang dukung dia sambil duduk je. Dia nak orang dukung dia sambil jalan-jalan. Demanding betul Adam ni. Hehe.






Dah rindu sangat dengan Adam sampai jadi wallpaper handphone. Hehe

I wanna be a mother, seriously. Nak ada baby sendiri. Siapa yang rasa nak buang baby comel tu, tolong la bagi kat I dari buang macam tu je.

Even susah , I sanggup jaga. Huhu. Babies can make u happy. Even when you in a greatest sadness.

Nak kahwin , lambat lagi kan. So kalau ada anak angkat sounds good. Yang tak good nye kalau bakal suami tak setuju je. Siapa bakal suami I ? Ceyy ceyy. Hahaha. Mana ada la, tak fikir pun lagi nak kahwin dalam masa terdekat. Keinginan tu ada la. Haha :P

P/S : Siapa nak bawak I pergi Melaka jumpa Adam ? hehe :)

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Amir Izzat said... REPLY

wah! hahah...semoga cepat kawen..nanti jemput amir sekali...kih3..comel budak tue..(teringin nak ada adik lelaki..nanti boleh belasah..haha)

p/s: yg buang anak tue mmg bangang ar.. huhuhu

Nudi said... REPLY

ada baby mmg best =D

naz said... REPLY

jiwa keibuan terserlah dengan sinar nya haha

complicated said... REPLY

nak berkenalan dengan adam juga bolee ,hee :D

hudhud said... REPLY

@Amir Izzat haha amin. uih, niat nk ada adik dh salah tu, cmne ? haha

hudhud said... REPLY

@Nuditau pun :P

hudhud said... REPLY

@naz perli la tu ! :P

hudhud said... REPLY

@complicated bolehhhh. hehe :D

I.Hazwani said... REPLY

nak adam and nak lelaki yg pegang adam tu sekali boleh? hee~

hudhud said... REPLY

@I.Hazwani lelaki tu ambik la, adam tak boleh ! hehe

Post a Comment

Next Previous Home