Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, September 13, 2010

Blog pun nak beraya jugak

Disebab kan terlalu bosan sangat , so I pun ambik la masa sikit untuk edit blog. Edit banyak kali pun still rasa tak kemas, haha. Macam semak sangat blog I ni. Tak tahu la apa yang semak T___T

So , ni wajah baru blog I. I add border je kat sidebar and post entry. Ok ke macam ni ? Ke nampak lagi semak. Ok la, I tanya perempuan la kan since color semua pink je haha. I pun tak tahu la ok ke tak. 

I need your opinion. Mind to share ? :)

P/S : Thanks to Huda , I refer blog dia untuk tutorials.

15 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

kata kila said... REPLY

cantikk :D

Amar Amirah said... REPLY

kalau i, i rasa u besarkan sikit bahagian entry lepas tu tak payah pakai BG putih tu. hanyalah saya punya 2 sen. hehe

msdeiyana said... REPLY

It's nice!! tak semak, senang baca n cute! ^^,

Lia Edwin said... REPLY

simple...i like..

hudhud said... REPLY

@kata kila thanks :D

hudhud said... REPLY

@Amar Amirah BG putih ? u mean kat bhgn title ke ?

hudhud said... REPLY

@msdeiyana hehe thx for sharing some opinions :D

hudhud said... REPLY

@Lia Edwin thank youuu :)

Siti Maisarah Zulhaimi said... REPLY

buat semak la borders tuuu...

complicated said... REPLY

babe , seriusly apa2 jee you buat utk belog youu semuanye cantik2 , ilikelikeit :)

Fyka said... REPLY

dang...cute dohh blog u,alahai ayuu jer masok blog ni..pinky2 salermon...i sukaaa.

hudhud said... REPLY

@Siti Maisarah Zulhaimi semak eh ? huhu. nanti la i perbetul apa yg patut :P

hudhud said... REPLY

@complicated hehehe yeke ? tp i rasa cm serabut. haha. thank babe btw :)

hudhud said... REPLY

@Fykasalermon pulak hahaha. thanks :D

bella said... REPLY

better buang the white bg

Post a Comment

Next Previous Home