Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, September 19, 2010

Say Happy Birthday to Chako ! Hehe

Hari ni, 19 September, adalah birthday budak kurus ni. Kurus manjang. Nak kata tak makan, pinggan pun lebih besar dari badan. Camne tu ? Hehe. This month macam special sikit la sebab 18th Sept our anniversary than 19 Sept pulak birthday Chako, so yeah I've been waiting for September, of course ! Hehe.


Happy 20th birthday sayang :)
Thanks for the sweetest day ever today. 
Thanks untuk apa yang you buat kat I masa dalam taxi tadi. Sweet kot. Nak nangis boleh ? Hahaha. Sorry bukan comolot k, over tau korang ! Haha
You're 20, dah masuk angka 2, so dah cukup matang dah. You dah tua la senang cerita heh :P
I love you, always, you know that kan.
Even you flirt dengan girls lain yang buat I super jealous pun takpe, I redha, sebab I tahu hati you kat I kan kan ? Alamak, nak padam balik ayat ni boleh ? Geli. Hahaha
Thanks sebab tahu I macam mana. Especially when I said "I'm okay" and you know I'm not. Hehe.

Tak, kitorang tak macam couple lain.
Kitorang jarang la pegang tangan bila jalan-jalan.
Mana ada peluk-peluk dalam cinema time tengok movie.
Mana ada makan suap-suap kat KFC.
Mana ada snap gambar kiss kiss pipi semua. 
Mana ada sweet talks, mana ada sweet messages.
Mana ada buat super saver every night lepas tu cakap sampai lebam.
Lepas tu 'you letak la' . 'Ala you letak la dulu' . 'Alaaa, you laaa'. Sampai lebam. Mana adaaaa.
Tapi kitorang punya manja kitorang je boleh rasa.
Bak kata Fynn Jamal la kan. Hehe.
So, I'm happy to have him by my side.

P/S : Birthday I , I nak mintak Chako belanja I satu sesi rawatan pelangsingan badan kat London Weight Management. Amacam ? Hahaha

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

lassiegewdix said... REPLY

happy birthday :)
kkdg tak perlu sume tu yunk .
sebab yang penting hanye satu rase .
rase tu yang besh ! amboooi ~ over !

Myra Arshad (: said... REPLY

happy birthdaaay~ :)

ken said... REPLY

happy birthday to him! =)

naz said... REPLY

awww. saya lelaki sulit naz. mengucapkan selamat hari lahir pada hud hud punya teman lelaki. haha

eesyaheera said... REPLY

happy birthday chako! usah dicerita bahagia kita rasa :P

PinQib said... REPLY

slamat ri jd chako!!

dianna said... REPLY

alahai sweeeeeeet :)
kiranya you all ni couple rock lah eh? hehe

young yasmin sarian said... REPLY

hepi besday to kak hud2 bf,abg chako! May Allah always bless abg chako n sis!^^

hudhud said... REPLY

hehe thanks every one :)

mogobja said... REPLY

woit. supa sweet lah :)

btw, epy bday to hudhud punya kesayangan ;D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

weh! ramai gila besday on 19th. my friends je dekat 10 kot. wow! ;D

ckp kat die aku wish Birthday die yg ke 20. eh 20? muda lagi. tibe tibe terasa aku dah tua =="

psst. london tarak bagus. cube sanctuary slimming. mmbr aku cakap lg bagus dr london. plus lagi murah! lagi lagi kalau kau student. lg pun, aku pernah p dah london. banyak tipu! ;)

Post a Comment

Next Previous Home