Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, September 17, 2010

Nak FREE Mini Wellness Program dari Cres tak ?

I bet everyone already knew about this la since ada dekat sticky entry Redmummy kan. So I nak cerita panjang pun tak boleh sebab I pun tak pernah try la even outlet dia dekat gila dengan rumah I. Haha. The Gardens je tapi tak pernah tau pun pasal Cres ni. huhu

So tujuan I buat entry ni sebab nak ajak you guys sama-sama apply for FREE Mini Wellness Program yang ditawarkan oleh Cres. 

Caranya mudah saja, go to this website , http://www.creswellness.com/microsite/ . Then nampak tak ada ayat "Ya, saya nak cuba!" ? Ok click kat ayat tu then nanti dia akan suruh you guys fill up the form. Later on akan ada e-mail yang diberi oleh pihak Cres dekat e-mail yang you guys masuk kan dalam form ni. Cres akan bagi number rujukan untuk you all.

Benda ni untuk woman je ke ? The answer is NO ! Lelaki pun boleh ok. I dah tanya Kak Red pasal ni kat Twitter. I tanya Chako boleh ke pergi sekali memandangkan dia tu kurus nak mampuih haa. Then Kak Red pun reply yang boleh aja sebab diorang ada offer facial jugak. So boleh la.

Tapi ada syarat yang menyebabkan Chako tak boleh try Free Mini Wellness Program ni. Ala, rugi you sayang.
Syarat-syarat ;
1. Berumur 21 tahun dan ke atas.
2. First time customer. Maksud nya tak pernah mencuba apa-apa service atau produk yang ditawarkan oleh Cres.

Ciss disebabkan 21 tahun ke atas tu la yang menyebabkan Chako tak layak sama sekali sebab he's only 20 ! Hahaha. Kesian dia. Padahal blackhead dia hah, kalau boleh jadi baja dah subur dah tanaman. Hahaha.

By the way , permohonan I dah berjaya. Tengah tunggu consultant dia call I dalam masa 3 hari bekerja untuk make an appointment. Oh lupa nak bagitau, appointment dia hanya boleh dibuat on weekdays je tau. pandai-pandai la korang curi masa. Nak cantik tak ? Hehe

So, for more info anda boleh tengok kat entry Kak Red yang INI.

P/S : I nak merasa yang facial tu je. Tak pernah. Treatment untuk pecah lemak semua tu I dah merasa dah. Hehe

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

eesyaheera said... REPLY

kenapa you baru promote sini? i peng-komen yang ke 41 kat wall cres T.T

hudhud said... REPLY

@eesyaheera sbb I baru tau hehehe :P dats y la i suruh pergi dekat website tu. boleh jugak dapat :)

iQaChumel said... REPLY

alarh..i baru 20 :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

woah. dah lame tak berfacial neh. aku klu p facial mak aku salu cakap aku boleh berdengkor time die picit kasi kua sume blackheads and kasi pecah sume pimples =="

eesyaheera said... REPLY

babe, i da dapat call dari amoi Cres tu. weehoo. teruja!

Post a Comment

Next Previous Home