Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, September 1, 2010

Kenapa dengan ex boyfriend I ni ?

Hello semua. Masih panas dengan issue blogger bajet hebat tu ? Boleh la kiranya baca lagi di blog Ynn sebab entry dia lagi sentap dari I. Haha.

Ok la, back to the topic.

Ni I nak cerita , ingat tak pasal ex I yang I cakap tak bayar duit I RM 300 tu ? Well semalam dia datang Wangsa Maju semata-mata nak bayar duit I. And you know what happened ? Dia sampai, bagi duit, then terus pergi. Hahaha kelakar la I rasa.

Eh ni I bukan kutuk tau. I rasa macam kelakar. Time I jumpa tu I bawak Chako and Seyn sekali. Sampai Seyn pun buat muka pelik kat I. Apsal mamat ni jumpa bagi duit lepas tu terus blah ? Haha serious memang I tak tahu apa motif dia ?

Siapa-siapa boleh tolong bagitau tak kenapa sebab I rasa kelakar sangat-sangat la. Hahaha. Dia boleh bank in je kot duit tu. Tak perlu datang jauh-jauh dari Shah Alam semata-mata nak bagi duit je ? Takpela janji dia dah bayar , haha.

Itu je nak share. Sebab rasa macam kelakar. HAHAHA.

19 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Embun Pagi said... REPLY

dia dah dapat hidayah and rasa bersalah dah kot? haha

hudhud said... REPLY

@Embun Pagi hahaha lagi tak boleh blah u ni ! :P

Liyana Lunia. said... REPLY

dia takut chako belasah dia kot HAHAHAHAHAHA <3

Lela Limau Ais said... REPLY

Die segan atau pon malu-malu kucing
ataupon die tengah kecewa..

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. dia lagi besar dr chako. dia bawak kawan2 dia kot. haha

hudhud said... REPLY

@Lela Limau Ais kecewa knp pulak ? hahaha

Nurain Hasan said... REPLY

DIA RINDU KAT U TUUUU~!!
HAHAHAHA

hudhud said... REPLY

@Nurain Hasan geli weh !!! hahaha

lassiegewdix said... REPLY

sje jep kowt .
acah-acah nk tgok muke yu utk kali terakhir .
auw !~

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix awak ni buat saya tergelak la HAHAHAHAHAHAHA.

kata kila said... REPLY

die malu ke hape? hahahah

LyNn HaMzAh said... REPLY

hehehehe...agaknya dia malu kot sebab awak bawa escort...

hudhud said... REPLY

@kata kila entah. nak malu apa nya ? haha

hudhud said... REPLY

@LyNn HaMzAh takde makna nya. escort dia lagi ramai. satu kereta unser haha

NuR 'aQiLaH said... REPLY

gua syak mamat tu bajet macho

miahaha

Fiq said... REPLY

sebab u bawak chako la yang oit. tu yg dia blah cpt2.da la dtg dari jauh sje nk tgk u..
haha

hudhud said... REPLY

@NuR 'aQiLaH haha gua pun rasa cmtu ah :P

hudhud said... REPLY

@Fiq dah tu nk suruh i g sorg ke? huhu.kul 2 pagi tu :P

Qu azniza ;) said... REPLY

ucap la thanx ke hahahaahah

Post a Comment

Next Previous Home