Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, September 7, 2010

Friendly Blogger Award.

I got this award from si cantik REEN. Hehe. Thanks a lot babe. Ni pun baru I perasan , tu pun lepas I jenguk blog dia. Dah lama I tak blogwalking blog orang huhu. Lagi-lagi lepas Geng Blogger ada masalah ni. Alahai, sedih nya , tak meriah tau T___T


So ada beberapa soalan yang perlu di jawab ye adik-adik. 

1. Nyatakan 7 makanan/minuman kegemaran anda sewaktu berbuka-bersahur
  • Soya cincau
  • Bandung cincau
  • Murtabak
  • Popia
  • Puding caramel
  • Mee goreng
  • Nasi kerabu
2. Berikan kepada 5 orang @ lebih kepada rakan blogger anda
Kenapa mereka ? Sebab mereka la yang rajin comment entry I. Walaupun tak semua kan. Hehe. Thanks, love you guys !

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

*loue me* said... REPLY

i pn suka murtabak jugak!!
baru semalam makan.hee~

naz said... REPLY

amboiii awal awal lagi dah ada komen peribadi hahaha thankss hud :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

semua air mesti campur cincau. haha :DD

Post a Comment

Next Previous Home