Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, September 24, 2010

Selama I couple dengan Chako....

Ini bukan entry jiwang, so keep going. Boleh baca tanpa rasa muntah. Haha

Selama I couple dengan Chako, dah dua kali, dua kali kami ada masalah dengan kereta ! Haha. And today sangat la tak boleh blah. Ok cerita nya macam ni, pagi tadi Chako's friend mintak tolong hantar kan ke LRT Wangsa Maju, so Chako pun ajak la I teman dia and together with us, Chako's nephew, Adam. Adam yang nakal. Heee.

So on the way back home, kita singgah la Petronas nak isi minyak. Dah siap-siap isi, you know what happened ? Kerete tu tak boleh start ! Cisss mengada punya kereta time-time macam ni la nak rosak. Dah la dengan breakfast tak beli lagi. End up kitorang jalan kaki je pergi cari gerai nasi lemak. Ye, bersama-sama Adam ok. Sebab terlalu letih berjalan, kitorang beli makanan banyak gila. Cost him about RM 11 ! Breakfast je tu T____T

Then we went back home, bagitau abang Chako pasal kereta tu. So then abang Chako pun pergi la Petronas tu nak tengok kereta. Not so far away la Petronas tu, jalan kaki pun boleh. And nak tau apa problem kereta tu ? Ada satu wayar longgar je !! Ya allah berapi nya I. Hahaha. Ingat major problem, betul kan sikit je wayar tu dah boleh hidup dah kereta tu. Apa ke suey sangat kitorang hari ni entah la. Haha.

kereta yang mengada-ngada. Agak nya dia dah anti Chako sejak Chako kemek kan dia dulu. Haha. Tapi dalam pada tu sempat je camwhore dalam kereta. Macam biasa la, cam tak kenal pulak Huda.




ini Adam yang nakal dan gigi depan takde. Silap-silap ikut gigi Pakcik dia nanti hahaha.

Lihat la tu jerawat I makin menjadi-jadi. haihh silap sebab I pakai pencuci muka masa balik raya kat rumah hari tu. Sumpah menyesal ! Hopefully boleh hilang huhu.

Thanks for reading !

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

adrinaqamarina said... REPLY

alahai. ingatkan umo bpe adam tu. hehe. kereta pon ada perasaan jugak tu.

Dee said... REPLY

haha

pengalaman tu

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina 6 tahun ekekekeke :P

myzaAli said... REPLY

adam boleh tak kaki report ke?HAHA

nape tak tolak kete?mesti lagi cute selama kapel ngn chako mcm tu :P

naz said... REPLY

haha yeahh tolak kereta adalah romantik ok hahaha

Post a Comment

Next Previous Home