Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, September 22, 2010

Badut kelas atasan.

Kanan, badut.
Kiri, juga badut.
Untung badut adalah manusia bukan burung
Kalau burung, di setiap sudut ku lihat badut.
Diam bukan kosong.
Diam bukan sepi.
Tapi diam itu memerhati.
Tapi untung diam ada juga buruk nya.
Karna diam teman kita dibilang cuma dengan jari.
Karna diam kadang waktu yang mahukan bising terasa makin sunyi.
Tapi aku syukur, kerna diam aku bisa kenal dunia.
Aku bisa kenal badut kelas atasan.
Dan aku bisa untuk tidak berharap.
Aku akan terus diam dan memerhati.
Kerna lakonan badut kelas atasan bisa dibanggakan.
Jadi bahan ketawa di waktu diam dan sepi.
Tahniah badut kelas atasan, kau kelihatan nya berjaya.
Tapi maaf, bukan berjaya di hati.



P/S : This is for someone yang I pernah sayang and pernah jadi kawan I :)

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

SHAREL said... REPLY

love this. first class, huda :)

adrinaqamarina said... REPLY

even tak tau hujung pangkal siapakah badut tu, tapi rasa bermakna betol :)

hudhud said... REPLY

@SHAREL thank you :)

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina badut adalah fake people sayang ! hehe :D

wannurfazrini said... REPLY

I suka badut kat funfair. comel owhh . hahaha

hudhud said... REPLY

@wannurfazrini ok dah lain topic ni hahaha

hannamaruku said... REPLY

omg i like :)

najib said... REPLY

kalau letak gambar badut kagi bagus,faham badut tu bukan sarkas,sekadar mencantikkan post jer.cadangan ni jer

Blufish said... REPLY

i love this too ; hahah . wehh i tauu utk sapa ni :)

hudhud said... REPLY

@hannamaruku thank youuuu hehe :D

hudhud said... REPLY

@najib a ah la kan i tk terfikir plak time tu haha. badut kelas atasan = fake people :)

hudhud said... REPLY

@Blufish haha u semua tau kan ish babap kang ! haha

adrinaqamarina said... REPLY

ouh. badut tu fake people ke. oke. baru paam. haha.

Post a Comment

Next Previous Home