Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, September 6, 2010

Alert untuk orang Johor !

Anda harus tolong polis ! Lihat ni ;



 

 

 

 

 



Tapi I tak tahu la lelaki ni dah berjaya diberkas atau belum. Tapi bukan untuk orang Johor je. Semua pun harap membantu pihak polis. Mari la sama-sama kita membantu pihak polis membanters jenayah !

Cehhhh tak tahan. Haha. Tapi betul apa, jangan nak duk complaint kerja polis je. Awak tu jadi polis tengok, boleh ke dan mampu ke sempurnakan tanggungjawab tu. Ni polis buat apa sikit nak complaint, you jadi polis la tengok.Tak ada polis kat Malaysia ni , orang benci you je dia bunuh you. Wuuu takut.

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Mr. J pengeRindu said... REPLY

ha..... dia sorokkan duit tu... jadi cashier kena berjaga2...

Bukan Sekadar Weblog biasa : Cinta : Blog Trick : Lawak : Misteri

YnaaOhYnaa said... REPLY

wahhh. gile lah! Cilik.. tp takkan kemana pun, oneday sure kantoi...

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

gilaa ahh, hebat betul dia buat trick. confirm lepas ni ramai yang buat macam ni. senang2 cashier tu bawak pistol je lah. hahah

Aina Zamsari said... REPLY

woo . trick dia baik je .

Nadia Yusoff said... REPLY

btol2..org skg asek komplen polis je..tgk cket jd polis ssh cene..huhuhu

liyana aziz said... REPLY

betul!!! cuba bayangkan kalau x de polis?? abg rela pun boleh laa.. kikikikikikiki..

naz said... REPLY

tak main jahat tapi main smart haha

dianna said... REPLY

fuyooo sgt cekap. sempat pandang kamera lak tu

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

jahanam punya apek~

mampos cashier tu kene ganti rm5o~
byk tu rm50... ish!!

nseb bek dy tgk cmera xbuat peace skali!! hehe~

Amar Amirah said... REPLY

hmmm...kakak tu dah cek 2 kali pun boleh kena tipu.eiii..geram.

Post a Comment

Next Previous Home