Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, September 8, 2010

Mentang-mentang I suka jawab tag.

Kenapa I suka ? Entah la. Sebab bosan kot. Takpun sebab I suka orang tau banyak pasal diri I . Nanti dah famous tak payah la sibuk-sibuk tulis biodata kat majalah. Hahaha boleh tak camni?

So tag kali ni datang dari Cik Ain . Jom layan.

Rules and regulation :
i) If you've been tagged, you must write your answers in your own blog and replace any question that you dislike with a new, original question.
ii) tag eight people. (ramai nya T___T)


1. Who sleeps in bed next to you ? 
My husband.No one. I slept alone.

2. What are you doing now ?
Err answering this tag ? LOL

3. What kind of kuih raya that u make ?
I don't make any ! Haha. Kat rumah I tak ada oven so yeahh huhu

4. Best day of the week ?
Idk, probably Friday or Saturday :)

5. What really creepy ?
Cockroaches ? Hahaha

6. What's you current fandom / obsession / addiction ?
Chako ! Ok tipu je. Gadget la ! I pening ni nak beli Blackberry ke E72 T___T

7. What are the color of your baju hari raya ?
Orange. Mak tak pernah ada orange nokkkss

8. What did you eat for breakfast today ?
Oh u mean sahur ye ? Nasi Ayam yummy :D

9. What is your aim for this raya.
Duit raya la of courseee. Haha

10. What was the last thing you bought ?
Air bandung cincau kat bazaar. Peghh ni yang dahaga ni 

11. What was the coolest thing you have seen recently ?
Kat BB , ada pasangan paling tinggi di dunia tu. Fuhh gila la orang ke apa ni ? -.-

12. Does the cool thing above affect your mood.
Ye la gua terasa gua rendah. Ceit !

13. What is your zodiac sign ?
Saggitarius. Ok birthday I 9 Dec , jangan lupa ok , I nak hadiah banyak banyakkkk. Ok, over !

14. Do you want to learn other skills ?
Yeah, skill freeze kan orang . Coooolll

15. Where are you now ?
London :P

16. If you could meet anyone now , who could you meet ?
2 Justins. Bieber and Timberlake ! Ahaha

17. What's something you want to say to someone right now ?
I love you , more and more by day . Tau tau je la untuk siapa kan ♥

18. What are you looking forward to ?
  •  Iphone 
  •  Ipad
  •  Macbook
  •  DSLR
  •  Graduation
  •  Have my own business. Hopefully I tak dapat kerja dengan gov tu ! Haha kejam !
  •  Of course la kahwin. Before 25 kalau boleh. Paling lewat 30 la. Heh.
  •  Haji.
  • And lastly , nak ada anak yang baik dan comel . Heheh :P
( Apsal macam banyak je part ni ? Hahaha )

19. Say something to person who tagged you.
Ain , selamat hari raya ! Duit raya jangan lupa. Lebih-lebih sikit ! Haha

20. Tag 8 people.
Ok ni serious gua cakap gua malas. Siapa nak buat sila kan. Cakap je dapat tag dari I. Hehehe :P



5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

tiafazunia said... REPLY

hud! the coolest thing tuh!
i pon jmpe dorang time kat lot 10.
gyler tinggi weh!
sume orang tengok mcm tak pecaye!
hahahaa! :)

Nadia H. said... REPLY

babe, kita sama la! iphone, ipad, dslr.. tapi macbook dah dpt.. hee..

Siti Maisarah Zulhaimi said... REPLY

betulkan sekarang ni awk ada kat LONDON? D:

Anonymous said... REPLY

Awesome blog thank you! You should checkout my site http://motorcycle-fairings.info

Anonymous said... REPLY

how are you?

Thanks for writing this blog, loved reading it

Post a Comment

Next Previous Home