Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, September 15, 2010

Issue berat dan bentuk badan.

Ok, ingat tak on my previous entry I ada cakap I lose weight kan ? Kind of weird jugak sebab yes, I really did lose weight but not lemak-lemak on my body. Haha. Why am I still looking fat while my body weight is only somewhere around 50 kg?

Haiyaa no wonder I never like Biology. Haha

Well semalam Hari Raya Kelima kan. I pergi beraya rumah my aunty. Dekat-dekat dengan kampung I je. Yang paling tak best, I kena period pain. So aunty I masak nasi pun I tak lalu makan. I jamah roti canai je. Huhu kesian kan ? So macam biasa la, kita layan gambar. Hehe







see ? 50 kg macam ni ? Perut berlipat. Spare tyre sampai 3,4 hahahaha.

Sila ignore the 3rd photo. Mata stim. Nak tau cerita nya apa ? Bangun tidur nampak my sister kat luar terus suruh dia snap my picture. Tu pasal mata macam tu hahaha. 

Btw lupa pulak nak cerita, hari yang masa I pergi makan Pizza tu, sempat la kejap I singgah Guardian, beli Vaseline Intensive Care. Ala, yang untuk bibir tu. And I'm using Vaseline now. Murah je tau. Dalam RM 3 something.


Jom ramai-ramai guna Vaseline ! Hehe :D

Thanks for reading guys

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Myra Arshad (: said... REPLY

work out :))

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

kene buat sit up tiap2kali bgn tdo.. hehe..

btw, ur kg looks nice..
ni kt perak tu ke??

hudhud said... REPLY

@Myra Arshad (: hehe will do :P

hudhud said... REPLY

@HiGHNeSS FiQ wohhhh seat up i benci gila doeee hahaha

kata kila said... REPLY

kila guna jugak vaseline tu.wohohoho.best kan.kalah semua lipbalm.muahahhaa

complicated said... REPLY

vaseline?macam lipbalm jugak ke?

eesyaheera said... REPLY

vaseline mmg best. cepat hilangkan kering kat lips. i 55 kg T.T

hudhud said... REPLY

@kata kila yupp taw takpe ! buat bibir rasa mcm angelina jolie hehe :P

hudhud said... REPLY

@complicated yes u can use it as lipbalm. kalau kulit kering pun boleh sapu vaseline

hudhud said... REPLY

@eesyaheera betul tu. eh tu yg i pelik apsal i 50 je. mcm tipu je T___T

LuTaNiA said... REPLY

U 50 kg je ke? 0.0!
My fren pun mcm u babe, dia da kurus da now, tapi lengan dia mcm soft sangat, mcm lemak je takde muscle.
U patut kan, never skip meals. U kena makan benda2 yg berkhasiat. Kalau u tak makan, muscle u akan degrade, and u jadi tak kuat, and lemak takkan kurang. Tu yang u ringan, tapi still chubby. My best idea? Is to eat healthily, and workout, jogging ke. :D
(daripada org yg nak kurus jugak) LOL

hudhud said... REPLY

@LuTaNiA yea somewhere arnd 50 kg la. thx fer the advice babe ! :D

Post a Comment

Next Previous Home