Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, September 14, 2010

Cute baby - Open House Version

Amaran awal, ini entry panjang berjela. LOL

So today, well to be exact, yesterday, haha apa ni cakap putar belit je. Well my mom buat open house yesterday. Just for relatives la tapi. So, ramai la pakcik and makcik I datang. Yang datang ni adik-beradik my mom.

Yang best nya, cousin I ni, mana ada yang besar-besar umur baya I. Ada 2 orang je. Tapi sorang je yang datang. Tapi itu pun diorang cousin tiri sebab auntie I kahwin dengan duda. Tak kisah la janji cousin la jugak kan. Dah kalau semua penuh budak kecik je dalam rumah, memang riuh la jawab nya. Tak terlayan mak nokks. Hehe.

Ok lah, jom layan gambar.



si budak nakal, Ain Farhana.



mesti mencapap jap :P


lil sis and cousin, Amirah. Mesti korang tak percaya kalau I cakap mereka ni sebaya. Haha


budak nakal tak dapat susu. Muka jadi camni. Haha

And yang paling best ada baby ! Hehe. I love babies. Nama baby ni Adam. Abang dia nama Amar. Yang pelik nya Amar ni kulit gelap, tapi Adam ni kulit cerah pulak. Hehe. Adam ni maybe ikut mak dia kot. Sebab mak dia putih. 




Ada gaya macam pegang anak sendiri tak ? Hahaha.


And dalam pada open house pun, sempat lagi I chatting dengan Encik Boyfriend. Rindu la katakan. Hehehe. Dia siap tengok lagi cousin I semua sebab kitorang ber webcam-ing. 



Chako siap suruh I print screen yang dia tulis 'I Love You' tu then tayang kat blog. Motif you sayang ? Haha.

Well seriously, I really had a great day. Sebab dalam petang macam tu, aunty I ajak makan kat Pizza and I sempat la beli McD for supper tonight.

And another happy thing was, I LOSE WEIGHT !!! Can you imagine that ? I pun tak tau macam mana I boleh lose weight. Haha. Tapi I sangat happy dengan weight I sekarang. Tapi lepas dah makan McD ni tatau la berapa pulak dia tambah hahaha.

So tu je la kot. Dah panjang lebar ni tak tau la you guys rajin baca ke tak. Haha

Thanks for reading

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

am said... REPLY

haha.masa raya saje kan dapat hepi2 mcm ni .tak pun kenduri kawen ,eh .budak2 .haha .duit raya byk tak ?

hudhud said... REPLY

@am hehe tau takpe. duit raya tak banyak pun. dah tua kan hhihi

Encik Tikus said... REPLY

selamat hary raya hudhud ! nak duit raya !! ;P

monica said... REPLY

sweet couple.. :D

complicated said... REPLY

sis hudhud sya pun suka budak budak samalah kita :) and one more thing macammana boleh lose weight kasi tips sikit bole ,hee

cik aiLebiu said... REPLY

bestnya lost weight..huhu..-.-

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

uish, byknya duit raya budak tu dpt rm50~
tu r psal, thn ni ade 2 anak sedar lhir thn 2009, 4 lahir thn 2010...exercise tgn agkt baby je..haha

hudhud said... REPLY

@Encik Tikus alamak kantoi la, i pokai kot hahaha

hudhud said... REPLY

@monica aww thx babe :)

hudhud said... REPLY

@complicated hehe budak2 sgt best. err kurang makan nasi kot :)

hudhud said... REPLY

@cik aiLebiu mmg best. excited gila haha

hudhud said... REPLY

@HiGHNeSS FiQ mana ada, tu sampul dia je la hihihi :P wahh ramai nyaaa, i suka kot !! :D

Post a Comment

Next Previous Home