Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, September 18, 2010

Huda lilit-lilit ?

Apa itu Huda lilit-lilit ? Hehe. Huda pakai selendang laa. Most of you guys especially my followers mesti dah tengok kot muka I bila pakai tudung ? Tapi takpe, kita tayang lagi sekali. Hehe.



Gambar fresh semalam ambik time on the way to uncle's house dekat Taiping. Ada orang kata, I lagi sweet kalau pakai tudung. Betul ke ? Haha. Perasan sudah :P

Paling I lemah bila pakai selendang ni, time nak lilit la. Sebab I cepat rimas dekat bahagian leher. And I tak boleh pakai anak tudung yang ketat sangat. I akan rasa pening sampai nak muntah. Sekarang ni I belajar nak lilit pun dari youtube je la. Hehe.

One day, insya Allah :)

28 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Amar Amirah said... REPLY

Sweetla huda!!
comel sgt..;)
stick to it laaa...please2

@rtzam said... REPLY

yeah...nice..

Nadia Yusoff said... REPLY

Hoi! Kantoi jerawat tuhh.. :P

Yong Sofea said... REPLY

memang nampak sweet.. :D

complicated said... REPLY

iyelahhh setuju setujuu you pakai tudung memang cunn :)

chentaMAYA said... REPLY

chumel weh

Kimie Hashim said... REPLY

hai huda..
kimie here..yg tanya pasal camna nak dpt follower ramai tu..
huda belum jwb agy..leh ke kongsi ngn i?
layout baru u gempak gila..
pic ni so sweet..ni msti tensi2 ni kan, tu dh ada pimples..

Uruchimaru @ kf said... REPLY

emm ayulah HUDA...!!!!!!!!

moge2 huda kekal dgn penampilan begitu =)

wannurfazrini said... REPLY

wahhh serius nampak ayu . go~go~go~

young yasmin sarian said... REPLY

kak hud2,,,u're so sweet la pki selendang!!!!!!! try la berhijrah pki selendang,,,hehehe,,,:),,,so so so nice!!!!!!! <3

naz said... REPLY

teruskan lah aapa lagi mahu tunggu haha cantik ok

yaya said... REPLY

cantik and sweet sgt!!!! hihihi :)

ciknamr said... REPLY

cantik!! :D

mogobja said... REPLY

xtipu. mmg comel :)

hudhud said... REPLY

@Amar Amirah hehe stick to it ? maybe, one day :P

hudhud said... REPLY

@@rtzam tq :)

hudhud said... REPLY

@Nadia Yusoff jerawat nak beraya gak. haha

hudhud said... REPLY

@Yong Sofea ishh biasa2 je. hehe

hudhud said... REPLY

@complicated thank youuuu <3

hudhud said... REPLY

@chentaMAYA hehe thanks babe. biasa je ni :P

hudhud said... REPLY

@Kimie Hashim boleh2 nnt i buat entry psl tu hehe. tak la bkn tensi, i pakai pencuci muka. tu psl jd cmtu -.-

hudhud said... REPLY

@Uruchimaru @ kf hehe insya Allah. doakan saya :)

hudhud said... REPLY

@wannurfazrini go go go, ale ale ale. hahaha.

hudhud said... REPLY

@young yasmin sarian hehehe one day, sis cm tak ready je lagi. kalau nk bertudung tu biar betul2 la. huhu

hudhud said... REPLY

@naz ye ye je cantik hihi

hudhud said... REPLY

@yayahehe mekasih. anda juga hehe

hudhud said... REPLY

@ciknamr mana ada ! haha

hudhud said... REPLY

@mogobja haha thank youuu :)

Post a Comment

Next Previous Home