Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, September 8, 2010

Ni ambik kau kad raya serba hitam !

Kad raya ? No, no. Takde siapa nak beli kalau kad raya cam kad berkabung ni. Hahaha. Tapi apa pun layan je la kan hehe.



Dalam kad ni pun dah boleh nampak tahap kemalasan I. Tengok kat font tu haha.

Anyway , selamat hari raya and maaf zahir batin. I maafkan sesiapa yang dah minta maaf kat I je. Yang sombong dan ego tu lantak la. Hahaha boleh tak macam ni ? Ish, ish kejam :P

This year I beraya kat Perak , kampung la mana lagi kan. Tak pernah lagi I beraya kat KL. Teringin la nak merasa hehe. Tapi , tapi sedih la tahun ni I tak dapat kad raya. Maybe sebab I pun tak bagi kad raya kat orang kot ? Hehe.

Jangan lupa duit raya eh. Duit , atau cek boleh la dihantar ke alamat... eh eh OVER pulak. Haha

18 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ery Farieha said... REPLY

selamat hari raya hudhud~

najib said... REPLY

yang penting ikhlas hudhud.ader orang x ikhlas,bagi pon kerana untuk membalas sajakan

Zurina Majid said... REPLY

selamat hari raya!

:)

Zyash said... REPLY

Hitam itu menawan la...x tau ka....huhu

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha hehe slmt hr raya jgk ery :)

hudhud said... REPLY

@najib ikhlas ni :)

hudhud said... REPLY

@Zurina Majid thanks and you too :D

hudhud said... REPLY

@Zyash mslhnya i ni tk menawan haha

eqacashperlala said... REPLY

SELAMAT HARI RAYA :)

Liyana Lunia. said... REPLY

jelesnyaaaaaaaaaaa i tak ada kampung *jeles*

hudhud said... REPLY

@eqacashperlala thx. u too :D

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. laaa then raya kat KL je la ? jm ikut i balik kg hehe

kata kila said... REPLY

wah,selamt hari raya jugk dear

blik perak bolh dtg umh i weee

Aina Zamsari said... REPLY

Selamat Hari Raya Kak Hud :)

miez areyou said... REPLY

selamat hari raya!

Amirrah Zawani said... REPLY

Selamat Hari Raya.. :)
i pun xdpt kad raya..

Siti Maisarah Zulhaimi said... REPLY

yay dapat kad raya~

Anonymous said... REPLY

cam ne nak add hudhud kat fb???

-NIK-
FB: nik_fadhli97@yahoo.com

Post a Comment

Next Previous Home