Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, September 24, 2010

Oh Iphone....

Morning semua !

Fuhh tak pernah-pernah I buat entry pagi-pagi buta kan. Tapi takpe, layan kan je la. Hehe. So semalam nak jadi cerita, I duk berangan bila la nak dapat BE baru. I nak sangat dapat BE from Mango tu tapi tak dapat. Sobbss. Oh btw, kalau kita tak cashout lagi, memang susah ke nak dapat BE eh ? Entahh. huhu.

So I got good news for today. I dapat BE baru ! From Digi Iphone. Digi sangat sayang kan I. Selalu bagi I BE. Termasuk yang baru ni, dah 7 BE I dapat dari Digi. Sounds crazy kan. But Digi loves me and I love Digi too ! hehe. Tapi BE yang baru ni, Digi macam tau tau je yang I memang teringin kat Iphone 4. Hehe

I memang gilakan and nak sangat Iphone. Sampai satu tahap kalau tak dapat Iphone, Ipod touch pun jadi la. Haha. I nak try application ni dekat Iphone ;


Cool gila kan ? Oh Digi , boleh tak bagi Iphone 4 free untuk I ?? Hehe.

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

kata kila said... REPLY

siyes suara die sedap syg! mukepun comel tak mekap pun.ade Iphone lagi.arghh jeles .haaha

lassiegewdix said... REPLY

iphone tu sngt kewl.
tp sore die pun kewl.
waaah !~

naz said... REPLY

huwwaaa digi murah gila pricee nya pergi selongkar cepat haha

Liyana Lunia. said... REPLY

HAHA comel gilaaaa pmpuan tu, iphone tu lg comel ;p

Danny Neza said... REPLY

application apa eyh agaknya yg dia install tu..
gila best..ni yg nk kna cr application tu ni..
hihihi..

BeautyA said... REPLY

i pon mengidam iphone4 ni..huhu

YatieOwners said... REPLY

tak pernah dpt BE...^_~ ... wargh!!!

Post a Comment

Next Previous Home