Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, September 11, 2010

Wa punya raya manyak sedih woooo

Ceit , title mau bikin gempak je. Sedih ke ? Tak ada la sedih mana pun. Hehe. Sedih sebab ramai cousins yang balik lewat. Supposedly malam ni diorang balik ke kampung tapi I terpaksa balik rumah awal pulak coz my mom kerja on Tuesday. But I akan balik kampung jugak nanti , ambik adik I.

And setakat ni , duit raya yang terkumpul adalah sebanyak.....tetttttt.....rahsia la. Hahaha. Malu mak nokss :P

This year I tak banyak gambar raya pun. Actually , takde pun ! Haha. Camera I buat hal la. I don't know the camera or charger or what. I selalu charge guna multicharger je but this time it won't charge. Tu yang I pelik. I dah charge, then try masuk kan battery dalam camera, then try to on it, but still cannot on. Maybe it's the time to buy a new camera kot. Boleh paw my mom. Hihihi.



ni je satu gambar raya Hahaha.

Oh btw , thanks for those messages and raya wishes yang you guys bagi kat I. And sorry if ada yang I tak reply ke sebab banyak sangat melampau. LOL. Lepas tu kat kampung I pulak line Maxis dia kejap ada kejap takde. Choii la. Hehe. Celcom je ada. Kalau nak beli number Celcom pun macam serba salah je, bukan selalu balik kampung pun -.-

Ok lah, I nak tengok cerita Pisau Cukur ni. Later I update lagi. Raya banyak cerita best kat tv , duduk rumah je la. Hehe :P

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

eqbalzack said... REPLY

ok la pic ni...
something is better than nothing, kan?

hamzah ian said... REPLY

ku rasakan something.. hoho..

btw cantik gila2 ko

naz said... REPLY

duit raya bagitahu lah. i bukan pembunuh sosilawati haha

Post a Comment

Next Previous Home