Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, September 20, 2010

Gambar wa yang paling panas abad ini.

I just found out that my dad punya camera phone sangat super lawa. Padahal phone lama gila. Jual pun dapat RM 50 je. Tapi camera memang lawa habis ! Nokia jenis apa I lupa la pulak. So sebab kan dah lawa sangat , I pun ambik la gambar-gambar I masa kecik. So, jom la layan. Hehe :P




Alololo. Tak pakai bajuu. Haha. My mom cerita kat I , dulu I ni nakal gila. Tapi nakal-nakal pun, I ni lembut hati. Ada one day, masa kecik la kan, I tengok gambar my aunty makan. Lepas tu I menangis then I tanya my mom 'Kenapa Cik Na makan sorang-sorang?' and kept crying. Haha. Kelakar kot !

My dad pulak cerita, I ni masa kecik susah nak tidur. Lepas tu dah besar, tidur je kerja nya. Siap my dad cakap kalau orang kentut pun I boleh terjaga. Hahaha over kot !!

Best kan bila ingat balik those memories. Haih, I nak jadi kecik balik boleh, tak nak besar-besar. Dah dewasa ni macam-macam masalah ! Huhu.

So kalau you guys ada gambar masa baby, tayang la kat blog jugak. I nak tengok, siapa lagi comel. Hahaha tak boleh blah :P Ok itu je nak cerita. Babaiiiii :D

17 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

adrinaqamarina said... REPLY

wah, comel nye tocang tu. hehe. best kkan jadi budak3. tak de masalah nak pk.

SHAREL said... REPLY

sumpah kecik dengan besar tak banyak beza. masih comel :)

chocolate said... REPLY

comel gila you! :))

Liyana Lunia. said... REPLY

HAHA seksi gilaaa u jeles i HAHA

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

seksi yoo! nt aku share. berjuta gambar aku mase kecik ;Pp

Uruchimaru @ kf said... REPLY

comel!

lucu bce entry ni..huda..!

naz said... REPLY

awwwww i nampak tu hahaha, i dah pernah post gambar baby i lah :)

wannurfazrini said... REPLY

hahah, comellll la huda. tang rambut ikat mcm kelapa sawit plg mahal :D

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina betul tu. kalai pikir pun pikir susu je la haha

hudhud said... REPLY

@SHAREL heheh tak la sharel, besar lagi tak comel :p

hudhud said... REPLY

@chocolate masa kecik je haha

hudhud said... REPLY

@♥ Roshazzy Shag ♥ hah share jgn tak share hihihi

hudhud said... REPLY

@Uruchimaru @ kf hehe thank youuu. best kan ingt zaman kanak2 :)

hudhud said... REPLY

@naz nampak apa gilaa? haha. yeke ? url pls :P

hudhud said... REPLY

@wannurfazrini hihihi tauu takpe. thanks :D

lily lotus said... REPLY

semuanya cute belaka :)

Ery Farieha said... REPLY

wowww
sexy

kahkahkahh

Post a Comment

Next Previous Home