Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, September 29, 2010

Followers, sorry buat you guys bosan !

Haha sorry ! I perasan visitors I dah kurang sebab I asyik cerita pasal Iphone je kan hari-hari. I takde masa actually nak update blog. Macam Facebook pun I biar on je. Tu pasal sometimes ada comment kat status I tak reply. I tak sihat sangat. I ada bagitau kan before this sebab apa.

But dalam pada tak sihat sangat tu sempat jugak la I buat activity sikit dengan kawan-kawan and Chako. Latest about my relationship is that Chako ada belikan I anklet. Biasa-biasa je bukan la Habib Jewels punya, over ok ! Hehe.


tak berapa nak jelas sangat sebab camera phone I ni ada flash, so pantulan cahaya tu menyebab kan gambar ni nampak a bit blur and bercahaya sangat. -.-

Dulu I pernah cakap I nak beli anklet, tak sangka pulak Chako nak belikan untuk I. Anyway, thank you love :)

Then ada dua lagi benda yang buat I busy. First, tolong few bloggers settle kan few error dekat blog diorang. Alhamdulillah, boleh la I tolong sikit-sikit. Untuk yang I tak boleh tolong tu sorry sangaaattt. I bukan la terror mana pun huhu. And there's few people yang puji I kat Forsmpring. Hehe special thanks to you guys, I tolong ikhlas ok. Tak puji pun takpe :)

Secondly , I tengah busy tolong Chako buat laser dia. Entah la kenapa dia tetibe je addict dengan laser kan. Apa penyakit entah. Sibuk cari diode sana sini lastly dapat info dekat one shopping mall area Maluri kot. I'm not sure that place. Lupa nama. Tu pun Seyn's mom yang bawak kitorang pergi sana. 

Ok, apa-apa hal, layan la gambar terbaru I yang berat badan sedang naik dengan mendadak. Hahahaha.







Ok 3 cukup. Nanti ada yang terpikat susah. Hahahaha T___T

I dah lama tak bersosial. Keluar lepak semua. Semua orang pun macam busy. Plus ramai yang malas nak keluar siang sebab panas sangat. I bosan. So maybe I nak cari kerja part time. First sebab nak cari duit, and second sebab nak isi masa lapang. 

I dapat offer dekat Coffee Bean, Subang area. The problem is, jauh sangat ! Haha. But the offer sounds good. I pun tak pernah try Coffee Bean. Pernah tapi sekali je. Loser kan ? Anyway, ada sesiapa tahu tak macam mana nak apply kerja dekat Uniqlo Bukit Bintang tu ? Dengar cerita akan dibuka on November. I rasa macam nak apply situ pun ada. Huhu.

Siapa ada info tentang kerja part time bagitau la I ok. :)

P/S : Rindu dekat orang-orang yang selalu comment kat blog I dulu :'(

9 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ARC™ said... REPLY

keja tempat2 mcm coffee bean bagusla bole cuci mate

shima said... REPLY

hye huda!u nak partime kat uniqlo ye??kalau nak i boleh tanye member i.:)

cik aiLebiu said... REPLY

wahh i yg dah lama jd penganggur ni lagilah super loser! ;(

hudhud said... REPLY

@ARC™eh ke situ pulak dia hehe :P

hudhud said... REPLY

@shima okay thanks :D

hudhud said... REPLY

@cik aiLebiu laaa npe tk cr kerja syg oii ? hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said... REPLY

u wendu kat aii ke ?

kekekeke

hudhud said... REPLY

@miss lolly a.k.a luvfareda mesti laa ! u tak wendu kat I ke? hikhikhik :P

Anonymous said... REPLY

uniqlo dh start amik pekerja but the staff kene praktikel dekat sngapore dulu.aha dorng dh pegi dh praktikel b4 and after raya harituh.susah jugak nak jadik staff die.try ah apply

Post a Comment

Next Previous Home