Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, September 9, 2010

Entry terakhir Ramadhan.

Yeah , ini lah entry terakhir Ramadhan sebelum I pulang berhari raya ke Kuala Kangsar , my kampung. Hehe. Dah lama tak balik kampung and seriously I miss my cousin a lot ! Kalau nak tahu , I yang paling tua antara cousin I. Yang lain semua kecik-kecik lagi. Tu yang I suka ! Hehe

And I'm wondering I dapat ke tak duit raya this year ? Haha I'm getting old , so sad :(

Well, Alhamdulillah , Ramadhan kali ni memang bermakna dari I. Lebih happy I rasa dari Ramadhan sebelum nya. Even family I jauh and selalu tak dapat berbuka sama , tapi at least I dapat berbuka dengan family Chako. Everyday ok kecuali kalau I ada class sampai petang. And I'd been treated like a real family of them. Seriously and I rasa terharu sangat.

I ingat lagi first day of puasa I menangis sebab berbuka sorang-sorang. Rupanya emosi I memang tak stabil time tu. Anank bulan dah mai orang kata. Haha. I complaint kat Chako, call dia sampai nangis-nangis. Hehe. Terus dia ajak berbuka kat rumah dia esok nya. Tapi I tak pergi pun esok nya tu sebab Chako tidur sampai petang and tak sempat nak fetch me. Huhu.

Raya esok. Tapi I tak beli satu pun baju kurung haha. Hebat kan ? Tapi I ada beli kebaya pendek dekat Jusco hari tu. Now I tengah pening nak match kan dengan kain apa, tudung apa semua. Hadoiii mati la mak nyahh. Raya dengan baju tahun lepas je la. Tak kisah la, janji ikhlas nak beraya rumah orang hehe.

So for all, I ucapkan selamat hari raya. Sorry if sepanjang I buat entry as a blogger ni, I ada kecik kan hati siapa-siapa ke. Kalau ada siapa-siapa nak post duit raya ke apa, boleh la kiranya mintak kat I alamat rumah I. Hahaha.

Ok, itu je, penat bebel. Heh :P



Thanks for the relationship ♥ 
ILY always, you know that kan ? :)

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Nadia Yusoff said... REPLY

hehehe...baiknyee Chako ko.. (:

Amar Amirah said... REPLY

Selamat berhari raya kat kampung Huda ;)

Blufish said... REPLY

yang . u ada buat something dgn yrself in photoshop ke ? lol :)

*loue me* said... REPLY

Selamat Hari Raya Huda. Maaf Zahir & Batin. Hati-hati masa balik ke kampung halaman :)

monica said... REPLY

selamat hari raya.. :)

hudhud said... REPLY

@Nadia Yusoff mst la tgk la chako sape. heheh over plak :P

hudhud said... REPLY

@Amar Amirah thank you amar. meh la singgah. hehe

hudhud said... REPLY

@Blufish no i did not. knp ? huhu

hudhud said... REPLY

@*loue me* hehe thanks babe and you too :)

hudhud said... REPLY

@monica thank you :)

Post a Comment

Next Previous Home