Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, September 5, 2010

Post card from New Zealand !

Hello semua !

Ingat tak post card from New Zealand yang I cerita kat entry INI ? Well post card tu dah selamat sampai ke tangan I hehe. Kan I cakap post card ni dari kawan I time matrix Penang dulu. Tulisan dia still sama macam dulu, tak berubah-ubah. Hehe. Thanks tqa if you read this ! Nanti you balik Malaysia inform la I ok :D





Ignore those ugly pictures. I guna laptop murah je. Ada siapa-siapa nak bagi MacBook ke ? Haha.

Kalau you all perasan kat first photo tu , cuba tengok dekat jari I belah kiri (you guys punya kanan) . Berbalut. Haha. I pun tak tau kenapa dengan jari I. Tiba-tiba je macam scratch. Macam kena pisau. I rasa I takde guna pisau pun. Pelik. Ada ke Chako cakap ada orang vodoo kan I ? -.-

Ok itu je nak cerita. Bye-bye !

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

najib said... REPLY

kena kertas.kertas nipis macam a4 pon boleh melukan tanpa disedari.

ken said... REPLY

fun to receive postcards right =)

hudhud said... REPLY

@najib a ah kan ! hmm tp luka dia cm dalam sangat.

hudhud said... REPLY

@ken yah it will be more fun if we living on that country haha :P

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

nie poskad hari raya ke?? hehe
btw, Hudhud KMPP batch bile??
Fiq pn KMPP gak, batch 06/07~

tiqah said... REPLY

babe, baru bc~ terharu siap post kt blog.hee. okies i balik nnt i habaq naa~ :)

Post a Comment

Next Previous Home