Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, September 28, 2010

Penting, penting, penting ! Sila baca sampai habis !

Hello guys. I tak tahu kenapa e-mail ni lambat sampai kat I. Padahal I rasa bloggers lain ada yang dah dapat dah. I got invitation from Nuffnang untuk ke party ni ;

Celebration of Amazing Skin with Vaseline Party

Date: 2 October 2010 (Saturday)
Time: 5 pm - 9 pm
Venue: Luna Bar

Masalah nya sekarang, I tak tahu nak pergi dengan siapa. Chako ? I don't think dia nak pergi this kind of formal party. Second problem, mana sempat I nak cari dress ! Oh shitto !

Siapa nak pergi dengan I ? Help, help !!

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

adrinaqamarina said... REPLY

hud hud jom! hehe. oke maen3 je.

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

laa, ingat ape td yg penting..
ish3, memain lak hudhud ni..~ ;)

Liyana Lunia. said... REPLY

i tak buat entry sbb i kan keluar dengan rara on this day. if u pegi xdpt la kita jmpeee T_________T

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina ala ingt betul2 :( hehe

hudhud said... REPLY

@HiGHNeSS FiQ penting bg i ni u. uwaaaa :(

aibaks said... REPLY

haha... vaseline party.. gi la dengan sesape pun.. tak pun wat n3 ofer jd teman.. hehe

-iNtAnAdiA- said... REPLY

Party nie formal ke casual ek??huhu...i temankan my friend yg dpt invitation but baju x g cari agi...huhu

hudhud said... REPLY

@aibaks ni la dia entry jadi teman nya pun haha

hudhud said... REPLY

@-iNtAnAdiA- formal la kot. sbb kena cari dress. tu la i tatau cmne dress code untuk lelaki ni huhu

-iNtAnAdiA- said... REPLY

hurm formal ek...i ingatkan casual sbb poolside party...from mr google: For men, cocktail attire means suit and tie, or coat and tie...tp my housemate ckp pkai slack with collar t-shirt/shirt pun dah ok

mrs jamal said... REPLY

moh ler g n makcik

Post a Comment

Next Previous Home