Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, September 10, 2010

Header raya.

This was my previous header ;



Disebabkan raya , bukan I je ada baju baru, blog pun ada header baru. I tak sure la header ni comel ke tak. Haha. Ni la header baru I, macam kat atas tu :)


Comel tak ? Haha. I selalu tak ada idea nak letak ayat apa T___T

P/S : hopefully tak ada yang rasa I annoying bila tukar-tukar header ni. Haha

16 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Fara Rara Tralala said... REPLY

suka header katon 2..comel :))

shima said... REPLY

i suke tengok header u wat.cmne u wat eyh?gambo little girl pon sume comel comel.sukee

hudhud said... REPLY

@Fara Rara Tralala hehe cari kat weheartit.com . banyak :)

hudhud said... REPLY

@shima senang je syg i guna photoshop je :)

najib said... REPLY

header ni lagi cantik dari yang dulu,90 markah beri

alisha said... REPLY

hee , comel comel . (:

ziRaH <3 y0u! said... REPLY

ahaa..comel la kak huda! :D

Namy Rashid said... REPLY

cunnnn!! :D

wannurfazrini said... REPLY

comel n kreatif :D

hazman aka species1980 said... REPLY

yeah.... very the comel 3x HEADER tue.... kreatif gak

hudhud said... REPLY

@Fara Rara Tralala hehe thx <3

hudhud said... REPLY

@najib ala knp tk 100 ? :P

hudhud said... REPLY

hehe thx all. tp i still tk puas hati haha :P

kata kila said... REPLY

phewwwww.geram ok awek comel tu

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

muke katun tu sgt sedih. ohoi. aku nak masuk pun sedih. haha :DD

Cieri said... REPLY

meyu-ho meyu-ho tu maksud dia apa?

Post a Comment

Next Previous Home