Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, September 3, 2010

Finally, THE MOST CONTEST is over !

Gila lama lah kan contest ni. Haih sorry la sangat sebab I busy sampai terlupa yang I ada buat contest. Patut nya dah lama dah habis contest ni , tapi I yang malas. Haha.

So alert kepada yang dah sertai contest ni. Check nama anda dekat list The Most Contest di sidebar tu. Kalau tak ada tolong bagitau I. Tapi alert jugak kepada blog yang ada malware detection tu, sila buang logo GB anda ye sebab benda tu yang menyebab kan malware detection.

I dah ada list finalist dah. And I dah decide untuk ada 6 pemenang sahaja. Since penyertaan dari lelaki tak banyak, so 2 pemenang lelaki dan 4 pemenang perempuan. Bagi perempuan, 2 pemenang untuk free hair dan 2 lagi untuk gadis bertudung. And bagi 6 pemenang ni, banner blog you guys akan dipaparkan dekat blog i, FOREVER ! Haha best tak ?

But then akan ada 3 pemenang yang akan receive special present from me. Seorang lelaki dan 2 orang perempuan since perempuan ada 2 category kan. I dah ada hadiah untuk pemenang perempuan, which is shawl and hairband. Tapi untuk lelaki I pening la nak bagi hadiah apa. Lelaki, awak nak hadiah apa ? Duit raya je boleh tak ? Hehe.

Pemenang akan diumukan dalam masa terdekat :D

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

naz said... REPLY

lelaki baju sehelai jadi lah hud :) haha

hudhud said... REPLY

@naz haha baju apa u nak ? :P

Liyana Lunia. said... REPLY

i rasa u bagi butang baju raya pun dh nice HAHA

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

dah ada finalis? pergh. kencang jugak. aku pun tak sedar dh tamat kontes kau ni. jarang berblog nowadays.

cant wait to know the winners ;)

Boy said... REPLY

duit raye! penuh sampai x muat angpow.. hehe

MangkOk cHenTa ♂ said... REPLY

hohoho..lame da x hapdate belog...

miSX Resya said... REPLY

bg perfume jer ngan llk...hihihi

Shahiez said... REPLY

name i xde youu.

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

btol tu hudhud, laki baju tshirt selai jd r..
yg murah2 suda~ janji style n smart~
hehe

NFN said... REPLY

i think nama i tak ade

miss nia said... REPLY

name sye pon xde.
http://missnia8690.blogspot.com/2010/07/most-contest.html

Post a Comment

Next Previous Home