Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, September 24, 2010

Attention to doctors.

Hello guys, this is just a quick update. I ada few problems with my health, which I dunno where and when it started. And yes, as usual, I am so lazy to see the doctor. Ada any of you guys doctor ? Tolong la rawat I secara percuma, hihi.

First problem, I dah almost a week batuk-batuk. Takdela non stop tapi everyday confirm batuk. Asal batuk je sakit dada. Package dia bagi. Kenapa eh ?

Second problem, I ada masalah tidur. Tidur kadang-kadang 2,3 jam je lepas tu sendiri nya terbangun. Then jaga kejap, online ke kemas bilik ke basuh baju ke, lepas tu mengantuk balik. Apa punya penyakit la ni.

And lastly, I rasa macam serious, tapi tatau la. I sakit belakang. Bukan tulang belakang bahagian tengah tu. Tapi dekat belah kanan. Asal nak tarik nafas panjang-panjang je dia sakit. Hari tu I nak terbersin. Biasa la before bersin kan kita tarik nafas panjang. Suddenly dia attack kat bahagian belakang tu. Terus tak jadi bersin. Rasa nak bersin pun tak ada. Sakit dia macam mencucuk.

So ni la problem I. Kenapa eh ? Ada orang buat I ke ? Errr. Ke I yang ada penyakit ? Takutnyaaa. :(

Ada sesiapa tau tak ini symptom untuk penyakit apa ? Hmm. Btw thanks for helping.

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

naz said... REPLY

u kena start semula hidup sehari u. means like tidur cukup makan minum ikut masa. if still cannot go. meann u go to see doctor haha sebab tak normal

ken said... REPLY

well, go see a doctor? =)

SyAzWaN_zEnT91 said... REPLY

ase2....u kene selalu bersenam la kot....heheh

adrinaqamarina said... REPLY

well. even kte student medic pon. kte belom cukup ilmu nak diagnose orang dari jaoh. hehe.

naddy said... REPLY

quiet serius gak ni.. 4 yg tdo terjaga2 tuh xtly sbb u da terbiase tdo lmbt kot. or too much thinking? skt blkg tuh probably ur posture tdo xtol kot. but if it getting worst. better u c doctr, tkot efek buah pggang or bt karang. so better wat medcl chkup

armouris said... REPLY

info tentang tulang belakang di SIHAT SELALU - Masalah Cakera Tulang Belakang

Post a Comment

Next Previous Home