Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, September 1, 2010

Sempena Kemerdekaan yang ke-53.

Seronok rasa nya kalau perkataan racist itu tak pernah ada.

Semua orang bising kalau Melayu racist, Melayu tak campur bangsa lain. Semua orang sibuk suruh Melayu baik-baik dengan semua bangsa. Jaga keamanan etc etc.

Tapi kadang-kadang I rasa, other races tak pernah pun sibuk nak berbaik dengan kita. Well some of them memang baik, kawan dengan Malays. But some of them ? Kecewa kalau tahu. But yeah, realiti memang menyakit kan bukan ?

Jadi sempena hari kemerdekaan Malaysia yang ke-53 ni, untuk Melayu, Cina, India dan semua kaum, mari lah kita sama-sama buangkan perkataan racist tu dalam diri kita.

Hope we can have the perfect Malaysia. Peace

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Amir Izzat said... REPLY

wah! ai suka entry nie..no rasis! hehe..tp kan..
Ai suka lagi ayat atas sekali nun...Hhaha...cun ar..nak pinjam boleh? nanti kita boleh sepakat...(serius)..

oh ya..blog "tue" tue kan..hurm..blog..malas ar nak cakap..takut salah org..hehe...

yg u nie lak..baca blog sapa tiba marah nie? kongsi ar..kita pi marah dia sama2..amacam? kih3

naz said... REPLY

yeahhh kebanyakan begitu :) tapi kita harus mencuba kerana mereka makin menjauh dari kita.

hudhud said... REPLY

@Amir Izzat haha boleh. pinjam la :P setakat ni sume org teka betul. tgk la u teka btl ke tk haha

hudhud said... REPLY

@naz mcm mana tu. u ada idea ? skg dh teruk sgt i rasa. mcm kita ni jd hamba kt bumi sndri. ni tanah kita naz

kata kila said... REPLY

@hudhud

nak teka tapi tak tahu nak teka sape? boleh gitu.haha

hudhud said... REPLY

haha teka apa ni ? :P

Post a Comment

Next Previous Home