Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 31, 2010

Kau tak nak duit Nuff ? Kau jangan nak sentap pulak !

Ok, sorry la ni macam entry emosi sikit. Ni nak cerita pasal orang yang tak kejar Nuff and traffic. Ok, la, tak kisah la if korang tak kejar benda tu tapi perlu ke nak kutuk kitorang yang kejar mengejar ni ? Haha LOL

First thing, itu korang punya pasal la nak kejar Nuffnang ke tak. Kau tak suka duit kau punya hal ok ? Dah alang-alang bukak account Nuffnang tu kan, jadi kan je la side income. Kejar je la duit tu. Duit maaa, siapa tak nak ? Tipu la kalau I bagi you all RM 200 every month tapi korang tak nak. Tipu la kan kan ? Orang kaya kalau diberi duit lagi pun dia nak ! Pfft

Ramai sangat la yang I tengok duk kutuk kami yang sibuk ber Nuffnang and kejar traffic ni. Aduh, betul la macam apa yang orang cakap, blogging dah tak best macam dulu.

Let them be la if diorang nak kejar duit Nuff ke apa. Tak susah kan korang pun. Kalau tak suka orang masuk then just tinggal jejak kat chatbox korang tu, buang je la chatbox tu. Nak beramah mesra ke apa, Formspring ada, Facebook ada . Ke kau nak aku senarai kan lagi semua social networkings yang ada ? ! Hoiii berapi mak noookkss. Haha.

I terasa la jugak sebab I pun selalu cerita pasal Nuff and BE yang I dapat, nak cashout or whatsoever la kan. Lepas tu tak puas hati pulak. Lantak korang la kalau tak nak cerita pasal earning korang. The decision is on yours. Dah kitorang decide nak cerita, kau ada masalah ke ? Buat telinga kau bernanah ? Masuk hospital ? Tak kan, so better kau STFU.

Senang cerita macam ni la, tak suka masuk blog kitorang yang korang cakap entry macam sampah, tak ada idea ni, better kau tak payah baca la ok ? Nak bengang-bengang buat apa ? Tak susah kan hidup kau pun la kitorang ni.

Ingat senang nak tengok I marah camni ? So hambek kau entry marah-marah ! LOL.

Chill la.

43 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

lassiegewdix said... REPLY

ish .
siape yg body die amat busy tuh . huh !~
biar lerh nak cite psl ape pun .
agak-agak sakit haty tak yah bace .
unfollow . pe lerh dwg ni .
tak paham tak paham .
HAHAHA

Amir Izzat said... REPLY

wah!!! hahaha..tabik ar ngan ko...

kah3..

betul2..ak sokong..sbb ak pun ada citer gak sal nuff nie..

blogger otai..kononnya la..duk kutuk ..aiya..

mesti ko terbaca blog 'tue' kan? hha

relaks...

lastly,tabik ar...

p/s: peace!

RON said... REPLY

sape? sape yang kutuk2 tu? bagitau i..biar i tempeleng sket..ahaha

Liyana Lunia. said... REPLY

dulu blog 'tu' i rasa paling nice gak la dlm kawan kawan i kan, but now bila dia dh kenal someone yang mcm suka berapi je dlm entry, terus terikut2 gaya orang which is make me feel annoyed dengan dia kan. dari i suka kawan dengan dia, sampai rasa nak ludah dia je HAHAHA keji T_T

btw i tak suka orang belagak bagus. maksud i, dulu dia sgt nice, but now mcm dh terikut2 orang tau. EYYY bodoh ke apa nak ikut orang? kau jadi diri kau dah la kan? since dia kawan dengan orang yang 'minda terbuka' dia pun nak juga buat entry sarkastik kejadah pulak kannn.

(masalah dia, kita cakap orang yang sama ke? WAHAHAHHAHA )

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix tu ah pasal. nak kecoh2 pulak

hudhud said... REPLY

@Amir Izzat haha blog 'tue' ? siapa tu ? :P

hudhud said... REPLY

@RON hahaha tak kan nak bgtau kt sini kot :P

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. hahahaha u ni sengal la. i baru nk tny, kita ckp psl org yg sama ke ? rasa cm sama haha LOL :P

naz said... REPLY

harus mereka di bunuh? haha apa nak buat hud. u memang kaya sekarang orang jeles lah tu

Nurain Hasan said... REPLY

hoi2 yunk.
nak tau gile belog sapeee niii?
i dh lame xblogwalk sbb bz
;(

hudhud said... REPLY

@naz tkdela sampai bunuh hehe. mana ada. duit nuff I baru RM 100+ . dorg tu dah bape ratus dah. ye la tak pernah cashout kan.

hudhud said... REPLY

@Nurain Hasan ada laa. wink wink haha. i pun busy la babe :)

Tfaaaaaa said... REPLY

hoi.bagitau la i.i pon tak sempat nak stalk orang nih.

ke belog i yang ada kutuk kutuk orang?kejap i check balik.KAHKAH

Hellioz said... REPLY

butthurt?

gyahahahahahah~

nursarah said... REPLY

hehe, aku pun blogger yg jenis story pasal trafik, cash out n B.E nuffnang. just for sharing, siapa tak suka jangan la sibuk kan. haha!

tapi aku mmg takde spam blog org suh klik-klik. mmg takdela tahap camtu.

masing2 ada cara dia. just respect each other. itu lebih baik. =)

hudhud said... REPLY

@Tfaaaaaahaha nti la i bgtau k syg ku. tp yg ptg bukan u haha

hudhud said... REPLY

@nursarah betul tu, respect others. baru la org blh respect kita balik :)

shima said... REPLY

memang terbaek ar entry nie huda.bagi sikit kat some people yang konon nyer macam bagus tak kejar duit!

hudhud said... REPLY

@Hellioz just rasa annoying je. siapa dorg nak kutuk2 kitorg yg cite psl nuff je. bikin dorg susah ke ?

hudhud said... REPLY

@shima haha tu pun i dh kena maki baki. lantak ah. janji duit masuk hari2 LOL

edaolala said... REPLY

i tahu u cakap pasal sapa ! huhu :D chill beb. kedengki je tuh. huhuhu

Nadia H. said... REPLY

i pun tau jgk sape..
hehe..

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

hmm, xpa2, marah2 dulu..
ni dah boleh posa ke blom??
kalo dah boleh, esok dah xleh nak marah2.. hehe..

hudhud said... REPLY

@edaolala wau ramai nya kenal dia haha

hudhud said... REPLY

@Nadia H. hehe ada la babe. :P

hudhud said... REPLY

@HiGHNeSS FiQ hehe mmg la puasa tapi ada org yg mencabar kita kan. sabar pun ada limit :P

sasa said... REPLY

hehe..betol2..tah pape tah orang macam tuh..anyway..sori sibuk kat sini..tapi i suke bacer blog u :D
ngeee..

hudhud said... REPLY

@sasahehe thx for the comment. tak ada blog ke u ?

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

hahha, sokong u huda. balas balas ngan budak konon bajet 'kaya' tak perlu nuffnang ni. padahal letak jugak. dalam diam terfikir jugak nak cashout. nyeeett punya olang.

Rara said... REPLY

seingat i, dulu dia pun 2x5 kot :p HAHAHAHA sejak sejak dia rasa dia macam 'bagus', i dah meluat dah. dulu dia nice gila, serious, dulu la, sekarang ni takpa lah, tak rugi apa-apa pun kalau dia nak kutuk ke apa sebab kita tetap dapat duit, tetap boleh kasi duit tu dekat mak kita, at least kita berusaha kan?

T____________T

hudhud said... REPLY

@Wan Ahmad Nabil dia tu bodoh otak letak kat lutut. senang cerita haha

hudhud said... REPLY

@Rarayeah, thats the word. dia bajet dia bagus, entry dia berkualiti sangat. anjing la. kalau nak bising pasal nuff tak payah la buat. bikin org panas je. sohai, cibai

neyra shazeyra said... REPLY

TERBAIK. even i ta kejar nuff sgt pn tp kdg2 i benci dgn org yang buat statement cmni: "im blogging for fun! bukan nak buat duet or apa2. buat ap-a kejar nuff, seo, alexa kejadah semua tu? bukan boleh buat kita bahagia pn!" ---> ayat asal dr seorang blogger yg dm twitter i hahahah

kata kila said... REPLY

haih. kan kan. blog macam tak semeriah dulu je.

ecehh, ayat nak power kan i ni. belog pun setahun jagung.ekeke

shasha said... REPLY

terbaeekkkk...setuju amat. kta buat personal blog. so ske ati lah nk cita apa pon kan. gamak dah x ske unfllow ttp ja pge tu. SENANG.

T_T

wannurfazrini said... REPLY

You dgn Yana berkomplot eh ? I think I know siapa dia but cam takut salah org . bagitahu kat email pleaseee :D

hudhud said... REPLY

@neyra shazeyra entah la, semua org ada hak masing2. mksd i skg ni. kami nak kejar traffic, seo, nuff, so suka hati kami la. ada bagi susah dia ke ? kami ni mak bapak kami yg tanggung bukan mak bapak dia. yg dia nak rasa annoy sgt tu apsal?

hudhud said... REPLY

@shasha entah la. org cmni dengki kot sbb traffic dia tk tgi. pastu traffic i cm tgi pulak? duhh. dorg tu yg cpt melatah. lek dah ah

hudhud said... REPLY

@wannurfazrini yana ? liyana ke? haha. mana ada la babe. lps i buat ni baru dia tny i semua hehe :P

Ery Farieha said... REPLY

kenape tibe2 rasa mcm tau sape ek?
hurmmm~

neyra shazeyra said... REPLY

@hudhud

biasa lah dear. actually ade yg i rapat sgt dlu now dah kurang rapat. kdg2 ade yg salah paham kata i ni pengguna WP maka nak berlagak ngan pengguna BS. padahal platform i BS gak. bley plak ckp pasal NN and perihal blogging for fun not money kejadah. blog kita, itu kita pnya hak. i ta penah buat entry membenci sesiapa even ade 5 blogger buat entry benci i wakakaka

IntanBerlian said... REPLY

hmm ala, semua orang ada reason kenapa dia berblogging. ade orang mulanya kerana minat.tp alang-alang tu. apalah salahnya kan.sambil berenang sambil mimum air orang kata.

eykameow said... REPLY

toink . mak terasa nyah bila org kata ada blogger mengejar traffic dan BE... =_=" huhh. DENGKI lah dorang tu sebenar nya! nyampahsssss

Post a Comment

Next Previous Home