Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, May 1, 2010

ada satu je lelaki tua yang I minat kat dunia ni

Sebenarnya, I dah lama nak bincangkan issue ni. Kenapa ada some girls yang minat and boleh layan lelaki tua eh? Adakah semata mata demi duit? Tapi tak kan la diorang tu sanggup layan lelaki yang usia dia pun dah boleh kata sebaya dengan bapak dia.


Adoii. tak faham tak faham. Tapi I tak nak la cakap lebih, kang terkena kat diri sendiri pulak. huhu tak nak i ! Tapi honestly said, I memang tak tahu macam mana nak melayan lelaki lelaki berusia ni. Kalau mereka act macam bapa-anak takpela, I boleh la borak lagi. Tapi kalau nak lebih lebih, panggil abang, manja, sayang semua, OMG, sumpah I tak boleh !


I cakap ni berdasarkan pengalaman taw. Fuhh memang geli geliman la I bila tahu ada seorang lelaki ni age late 30s, which is my friend's friend, suka kat I. Kawan I pulak boleh baik punya bagi number I kat lelaki tua miang itu. Lepas beberapa bulan je, terus I tukar number. I rasa macam lelaki tu dah ada wife kot, tapi entah la. Tak nak I kena serang dengan wife dia.


And honestly I cakap, I lebih berminat dengan someone younger than me. Haha pelik kan? Bajet macam Madonna pulak. kahkahkah. Tapi tu la, sepanjang I couple and break ni, I selalu dapat guys that are younger than me. Even Chako ni pun actually he's a year younger than me. Kalau boleh, nak je I couple dengan Justin Bieber tu HAHA terlebih sudah. 


apehal la kau comel sangat kan? cair taw tak?

Tapi ada seorang lelaki berusia yang telah menawan hati i. Sampai Hollywood orang kenal dia. Dia lah Datuk Shah Rukh Khan. HAHAHAHA walaupun I masih pelik kenapa gelaran Datuk tu boleh diberikan kepada dia tapi tu lah, hati dah terpaut, den nak buek apo? kahkahkah over pulak :P 

my name is khan. and i am Huda's. HAHAHAH


Kalau ada muka macam ni, sebijik eh, tak nak iras iras, sebijik, yang melamar I jadi wife dia, memang i terus cakap 'I DO !' haha. nak buat macam mana, memang dia menawan kan? Handsome lagi dia ni dari Sheikh Muszaphar I rasa. hehehehe.


p/s : apa apa pun, Zahiril Adzim tetap di hati. hahaha. *tiba tiba*

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

aiza said... REPLY

hello~
comel kan justin..
huhuh...

i kapel ngan laki 1 year younger than me...
tp kalo bule i nk kapel ngan teamin(shinee)..
hihihi..

btw, nnt jemput2 dtg ke belog i k..
tp ade widget yg annoying sket..
hhuhuh...
daa~

hudhud said... REPLY

hehe mmg comel ! yeke? tkpe, sbb u dh cmnt so i visit je la ur blg haha

aiza said... REPLY

yeke?
hihihi...
tengs visit mine..
nnt mkn sushi mntk sket k..

sueIM said... REPLY

comel laa post nieh :)
hudhud , i getting addicted ,...

Post a Comment

Next Previous Home