Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, May 14, 2010

hudhud ; 30 days project

30 days project - I dapat tahu tentang project ni dari CIK MILI kita yang comel tu.

Cara nak settle kan project ni, korang kena blog about things yang dia dah bagi for 30 days. List dia seperti di bawah ;

Day 01 — Your favorite song
Day 02 — Your favorite movie
Day 03 — Your favorite television program
Day 04 — Your favorite book
Day 05 — Your favorite quote
Day 06 — Whatever tickles your fancy
Day 07 — A photo that makes you happy
Day 08 — A photo that makes you angry/sad
Day 09 — A photo you took
Day 10 — A photo of you taken over ten years ago
Day 11 — A photo of you taken recently
Day 12 — Whatever tickles your fancy
Day 13 — A fictional book
Day 14 — A non-fictional book
Day 15 — A fanfic
Day 16 — A song that makes you cry (or nearly)
Day 17 — An art piece (painting, drawing, sculpture, etc.)
Day 18 — Whatever tickles your fancy
Day 19 — A talent of yours
Day 20 — A hobby of yours
Day 21 — A recipe
Day 22 — A website
Day 23 — A YouTube video
Day 24 — Whatever tickles your fancy
Day 25 — Your day, in great detail
Day 26 — Your week, in great detail
Day 27 — This month, in great detail
Day 28 — This year, in great detail
Day 29 — Hopes, dreams and plans for the next 365 days
Day 30 — Whatever tickles your fancy

Cik Milo kata, project ni actually bermula kat tumblr. Then, actually tak perlu ikut turutan macam yang di atas pun takpe, nak bersepah sepah pun takpe. Janji 30 days :)

So i nak start today la ! :)

p/s : next entry please :)


6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

miss hav0c said... REPLY

wow good luck ye u

hudhud said... REPLY

hehe thanks :P

~ Ann ~ said... REPLY

wawaaaooo cam best ajerr... tp xfaham ag.. projek pe ni? suka suka?

hudhud said... REPLY

a ah suka2 je la ann. sbb kdg2 tkde idea kn nak tulis apa. so project ni kira membantu gak la kita update hari2 haha :D

Wan Perlis said... REPLY

project baik ni
good luck

hudhud said... REPLY

hee thanks :)

Post a Comment

Next Previous Home