Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, May 31, 2010

Photogenic contest

I telah join contest ni ! sebab? Sebab i tahu yang I sangat photogenic hahahaHAKTUIHH ! Huda kalau dah perasan memang nombor satu. Haha. I ada banyak sangat gambar photogenic. Ada la sometimes I rasa I photogenic sebab kadang-kadang dekat gambar I jadi sangat lawa padahal sebendarnya I buruk kehkehkeh. Kalau Miss World tu I boleh join, mesti I dapat title Miss Photogenic tu. Ya Tuhan sudah, sudah, perasan je Huda ni ! -.-'


So contest ni dianjurkan oleh cik YEYEN. But as usual, every contest mesti ada syarat kan? So here's the rules yang I copy dari blog cik Yeyen ni ;



1.terbuka kepada semua peringkat umur.


2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!


3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P

4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org .[org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :P

cantik kan cik Yeyen ni. Hello, bukan bodek eh, memang cantik ni kan kan? :)



Makanya, I telah menawarkan photo ini ! ;




ok, story time, hehe. Kenapa I choose this photo? Sebab photo ni memang photogenic la! Haha. Sebab I nampak sangat lain in this photo, macam Jepun sesat pun ada. haha. And what I love the most on this picture is my eyes. Nampak winged eyeliner tu? Terlebih panjang pulak haha tapi takpe, tetap Jepun haha cehh :P 

Tapi yang paling kelakar, kenapa tak ada jerawat? Mana hilang? Hahaha. Entah la, tak ada edit langsung. Setakat edit jadi color lain je hee :D 

Apa-apa pun, I nak tag 3 orang dalam contest ni.
Tfa
Ailyl
Nadia Shariful.

p/s : apa rasa eh kalau menang contest? Hehe :)

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

syue said... REPLY

wahhh. mcm amoi :D cutee!

hudhud said... REPLY

hehehe dah berapa ramai cakap camtu :P

chybee said... REPLY

kalau gambar org lain boleh ke? :P

milimilo said... REPLY

mmg nampak lain la.tapenah dpt amek gmba fotogenik.muke brubah2 je dlm sume pix.hhuhu

ellenyna said... REPLY

mmg mcm amoi. hhee :)

hudhud said... REPLY

chybee : mana boleh. hehe
mili : haha entah la macam mana dapat muka cmni hoho
ellenyna : heee thx :P

Post a Comment

Next Previous Home