Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, May 15, 2010

so i call that love.

Semalam I call you, you tak answer.
Rupanya battery handphone u flat pula
And u busy lagi berniaga burger
But atleast baby you online juga.


Hahahaha jadi tak I tukar lyric lagu Kantoi by Zee Avi ni?
Macam tu la kisah nya, semalam I sempat call Chako at 4 pm if I'm not mistaken, then dia cakap nak pergi buat burger. So i was ok, i tak text dia lah sebab tak nak kacau dia kan. But then sebab dah miss sangat I call him around 7 pm but he's not answering my phone. I dah taw dah, ni mesti battery flat ni, selalu sangat. Disebabkan dia baru je buat burger kat tempat tu, dia cakap customer tak ramai so around 11 pm tu dah takde orang dahh. OMG, macam kat kampung kampung pulak, yela kul 11 semua orang dah tidur. Huhu.


Somewhere around 12 am I call him, dia cakap nak pergi NZ, then I macam pelik, eh dia tak berniaga ke? Baru I nak tanya, phone dia dah off. Grrr , nanti dah ada duit, tolong beli phone baru ok Mr Boyfriend ! :))
So yeah, i tunggu and tunggu lagi, akhirnya dia sent comment kat I thru myspace, telling me that battery phone dia flat. So I replied, but he kept me waiting ! Rupanya nak taw dia buat apa? Cekidout ;



ek eleh -.-

Then I told him about my previous entry, ala yang kat bawah ni. I ask him to read that. Then after awhile, I tanya dia lagi whether dia dah baca ke belum. But then dia tak reply lagi ! Dota la ni. Last last dia off sebab masa dah habis hehe. I tunggu je la dia text I sampai i tertido.

Masa I tengah lena dibuai mimpi, tiba tiba I dengar lagu Madonna - Revolver. It's Chako calling me, dengan mamai mamai nye I jawab la. Lepas I letak phone, I nampak ada message. Nak taw message tu cakap apa?




And there's another one.


Hehe, sekali sekala nak happy kan dia, boleh kan? :)

p/s : tak sabar nak beli burger Chak-O ! Hehe.


3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said... REPLY

Semalam I call you, you tak answer.
Rupanya battery handphone u flat pula
And u busy lagi berniaga burger
But atleast baby you online juga.

suke2..hehehe...

hudhud said... REPLY

hahaha main taram je ni :P

ellenyna said... REPLY

asyik2 dota je ye..same mcm bf i.

Post a Comment

Next Previous Home