Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, May 5, 2010

i'm looking for a room to rent

hey guys. hopefully u guys can help me
i'm looking for a room to rent, near Universiti of Malaya.
price would be below than rm200.
kalau boleh dalam sebilik tu tak nak la sesak sesak sangat sampi 4 orang sebilik.
Kalau siap siapa ada info boleh comment kat entry ni ok
Thanks

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sayasuwwit said... REPLY

huda..i pon ngah nak cr rumah sewa.
kolej mmg x dpt la. haih senasib btol..

hudhud said... REPLY

eh serious? u nak cari kat mana? jom cari sama2 hehe :)

sayasuwwit said... REPLY

serious..
i xtau nak cr kt mane..tp xnak kwsn kerinci. semak la kt sne..
u dah ade x kwn yg nak skali 1 umah. bila nak cr. next week dah practical. huhuhu..now 1 ade 3 org kwn yg btol2 confirm la..

hudhud said... REPLY

tempat lain mcm jauh la babe sbb i xde transport :( takdela, i sorang je nak pindah keluar. camne? u leave ur contact num blh?

Post a Comment

Next Previous Home