Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, May 17, 2010

new burger king outlet in Ipoh !

Ipoh , Ipoh , Ipoh.

Dulu mesti I merungut pasal Ipoh. Apa ada kat Ipoh ni? Wendy's tak ada, Victoria Station tak ada. Ewah ewah, habis kaya la nak makan kat Victoria Station? Haha. Tapi paling banyak merungut sebab tak ada boutique best best kat Ipoh ni macam Forever 21 ke, Cotton On ke, tu la sebab I jarang balik Ipoh. Cehh cehh alasan je tu padahal sebab tak nak tinggalkan si buah hati pengarang jantung. Hihihi.

Tapi, macam bulan jatuh ke langit je tiba tiba semalam sebab my mom bagitahu ada Burger King baru bukak kat Ipoh. Betul betul sebelah Jusco Ipoh. Wah, tak boleh jadi ni mesti kena try ! So hari ni, dengan semangat yang berpadu-padu *apakah?* , me and my family pergi menyerang Burger King di De Garden Ipoh, betul betul sebelah Jusco, tapak Courts Mammoth yang lama. Yang best lagi, kat De Garden ni ada Ayam Penyet jugak, yummy. Tapi yang paling paling dan paling best, dekat De Garden ni ada London Weight Management ! Hahaha lepas makan Burger King boleh pergi kuruskan badan, kahkahkahkah memerli gua betul tempat ni !

photo ehsan dari http://www.j2kfm.com


p/s : Ipoh dah makin best tapi kalau ada lrt lagi best !

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

miss hav0c said... REPLY

rindu beger king shah alam jugak yuhuu

Huda Luna said... REPLY

tau xpe

ipoh klu ade lrt ke monorel ke lg best sng nk bgerak

hudhud said... REPLY

bila la ipoh nak ada lrt. hehe.

oh burger king s.a tu i pnh pergi :)

Post a Comment

Next Previous Home