Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, May 18, 2010

for those who read this title, please help me !

I ada kemusykilan ni. I nak tanya, apa maksud benda ni? 



Benda ni ada kat nuffnang kan? You guys choose mana satu? I tak faham la T.T

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ery Farieha said... REPLY

charity; kira u dpt iklan produk tp pergi ke charity lah. u x dpt pape hasil.

default; iklan nuffnang.

global; iklan yg kalo org klik kt ur blog, u'll get the money.

so sll org psg global, tu yg ramai2 dpt earning byk tu
=D

Liyanaa. said... REPLY

hee u pilih yg global cpc ey. yang lain jgn pilih. kalau pilih global, baru semua ads keluar.

kalau pilih default, itu cuma iklan nuffnang kosong, kalau x percaya cuba check nnt akan keluar iklan nuffnang then bila click masuk website nuffnang

yang charity tu maksud dia mcm kite buat baik kt org kot i pn x sure

hudhud said... REPLY

thanks ery & liyana. baru faham! hehe :D

fatin shahar :) said... REPLY

hahaa...thanks buat entry ni...
saye pon tak paheee
T______________________T

hudhud said... REPLY

hehe tu dorg dah jawab :)

shazika said... REPLY

i choose global cpc

hudhud said... REPLY

yeah same here :)

Post a Comment

Next Previous Home