Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, May 8, 2010

contest aku dan makanan itu.

Al kisah nya, tadi I blogwalking kat blog seorang gadis bertudung ayu ni ceyy ceyy nak bodek ke? haha. Namanya YANA dan Yana ni buat satu contest ; Aku dan makanan itu. 



ok ni banner untuk contest ni. kena letak taw, ni syarat :)

then jangan lupa jadi follower kepada yana ok?

Maka dengan itu, I pertaruhkan gambar ini untuk contest yang paling I suka ni sebab contest ni pasal makanan ! HAHA takde motif 



gambar buruk je haha.
Time ni I kat Johnny's Restaurant dengan my siblings.
Makanan yang I makan tu tak silap I Nasi Goreng Belacan dengan ayam kepak madu.
Makan kat Johnny's ni memang terbaik lah.
Try la guys, kat Jusco Wangsa Maju & Times Square pun ada.
Ok dah dah terpesong jauh dah cerita ni hehe.
Lastly, hopefully I dapat meang la sebab ni first I join contest ! Hehe.

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ily~PearJarl said... REPLY

hey there~
gud luck :)

Post a Comment

Next Previous Home