Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, May 12, 2010

walaupun bukan angelina jolie and brad pitt



Yes, ni la cinta hati I
Nama dia Ice, he's from Texas
Hahahaha acik dia lah !
Ni Chako la wehh.

Ada macam mat saleh tak rupa dia? Hehe most of the time yeah he looks like a mat saleh. Ramai jugak kawan dia yang tegur 'Aku ingat mat saleh mana la tadi rupanya kau'. ha ha ha. And sometimes dia sangat perasan when he kept looking at the mirror, betul kan rambut dia then tiba tiba nak cakap 'Handsome jugak boyfriend u ni kan?' kah kah kah memang sengal gila !

Tapi yang I pelik tu, ada jugak yang cakap dia macam pengkid. Whoaaaa ini memang gila. Yes I admit, badan dia memang macam girl sikit, maybe sebab dia ada kembar perempuan kot, who knows? 

But then I start to wondering, selama ni orang duk pandang pandang bila I jalan dengan Chako ni, adakah bermakna diorang ingat I couple dengat mat saleh atau diorang kutuk kutuk I dalam hati sebab i couple dengan pengkid? OH TIDAK ! ha ha ha. 

Yang penting, almost 6 months and still counting :) Aku sayang kamu bodoh ♥

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Kie-yu said... REPLY

ur bf looks like korean too!
whoa~ ade adek kembar perempuan kah beliau? meh la share pic mereka berdua. mesti besh~

hudhud said... REPLY

hehehe. korean pulak. ok one day :)

Blufish said... REPLY

bf u kecik ek orgnya ? aha

hudhud said... REPLY

yeah he is hehe

Liyanaa. said... REPLY

haa mcm orang jepun tak macam mat saleh pun :P

Aidi-Safuan said... REPLY

ade kembar pompuan? kenalkan plz! :P

~NURUL~ said... REPLY

u 2 completing each other :) nice !

hudhud said... REPLY

liyana : haha jepun pulakk adoi mcm2 :P
aidi : haha gatal ye !
nurul : thanks babe :)

~NURUL~ said... REPLY

welcome dear..

kk said... REPLY

dear, abaikan.janji u kenal sapa bf u kan:)

hudhud said... REPLY

kila : yup, bf I bukan pengkid, confirm ! haha

Post a Comment

Next Previous Home