Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, May 9, 2010

hambek kau edisi bumper.

Annoying sangat ke I post banyak benda dalam satu hari? Sebab I ni jenis kalau I rasa ada idea, I terus post kat blog. Hehehe. Disebab kan banyak pulak idea kali ni, so i nak post 3 benda sekaligus. Hambek kau, edisi bumper. Ingat Ujang dengan Utopia je ke ada edisi bumper? ha ha ha


Ok firstly, ada beberapa benda baru di blog ni and I harap u guys boleh bagi few tips or even kritikan pun, janji untuk kebaikan blog ni. Hehe.


1. I buat layout baru. Pink sangat ke eh?
2. I buat header baru. Ok, header ni I suka :)
3. I buat poll baru. Jawab jangan tak jawab.




Second, I terjumpa gambar class I masa Form 3, SMK Seksyen 5 Wangsa Maju kat facebook Athina, bestfriend I. Haha macam kelakar je gambar ni. Time ni kurus sikit. Sekarang dah gem gem la. Huhu



haha teka mana satu I.


And third news is, I'm in fucking love with Sarimah Ibrahim's lil bro. OMG he's damn cuteeeeee ! Tak percaya? Hambek kau ni tengok sendiri.

gambar ihsan izyan.com

Ni kalau I dapat ni adik dia, sumpah tak tengok lelaki lain dah duk berkepit je dengan dia ha ha ha. 

So tu je la untuk entry edisi bumper ni. Tak de entry dah ye untuk hari ni. Esok pulak kot. He he he. Biar korang muak, biarkan ! haha. tata guys thanks for reading Muachh

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Kie-yu said... REPLY

ahha!
new layout is gojes~
header is cun~
poll done!

Gambar sekolah sgt nostalgic okeh.
ai ske tgk gmbr lme2 mcm ni =)

hudhud said... REPLY

haha thx weh :) tu la teruja plak tgk gmbr tu hhuhu

zac zirwan said... REPLY

sarimah xde adek pompuan ke?hehe

hudhud said... REPLY

hehe tu tataw la pulak :P

Blufish said... REPLY

u pengawas ke time skolah ?

nanad said... REPLY

cute pulak adek dy ;D

hudhud said... REPLY

blufish : no lah. i student biasa je. wearing spectacles hehe

nanad : mmg cute pun ! hha

Post a Comment

Next Previous Home