Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, May 22, 2010

pacman loverssss

Pagi semua. Ye pagi, 4 pagi ye dan I still depan lappie and did nothing. Tak tahu nak buat apa. Too bored. Waiting for someone sebab tadi dia kata nak online. But hey mana you I'm waiting here for about an hour ! Ok tipu je, baru setengah jam. So i decided nak bukak google, nak cari apa-apa yang menarik perhatian I. But guess what, Google itself dah menarik perhatian I. Presenting to you, new Google header ;


Pacman, why Pacman? Anniversary Pacman ke apa? Haha, seriously, I tak tahu. But cool isn't it? Google rajin ubah header ikut apa yang berlaku dalam dunia sekarang. Macam Teacher's Day hari tu, kan header dia lain. Nice huh? Yang I tahu, office Google ni sangat cantik dan sangat relax. Supaya staff dia tak tension. Sebab tak ada pressure la Google boleh jadi sekreatif ini. Good job, Google !

Btw, I rasa orang yang I tunggu tu, dah tidur la. HA HA best nya tunggu sorang sorang. Choyyy !

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ziRaH <3 y0u! said... REPLY

ahaa~
memang ulangtahun PacMan pun..
comel jek header die..
siap bleh main lg pacman tuh..
u main tak?
:D

hudhud said... REPLY

hahaha maw tak main ! macam org gila i main! :D

am said... REPLY

oh yeah .saya pun men game tu jgk .smpe dlm hp pun de game tu .mmg best. makan2 .haha.google mmg hebat kan .

Topboii said... REPLY

hah. nok. haha. comel google toh.
anyway u mmg tade chat box eh.
camne tah nak chat. ;l

hudhud said... REPLY

am : ni pacman addict ni :P
boi : nok apa nya :P ada la tu kat tepi kanan :)

Post a Comment

Next Previous Home