Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, May 23, 2010

penangan awak busuk.

Memang dasyat penangan awak busuk ni. Tak sangka pulak sampai macam ni penangan dia. Sorry la kalau I excited lebih ke apa tapi disebab kan I ni bukan la blogger yang famous macam Encik Ben Ashaari ke Cik Epal ke Red Mummy ke, hehe, tapi, bila 100+ view page I at the same time, memang I sangat terkejut ! Hahaha. Terima kasih kepada 'awak busuk' yang telah mempopularkan blog I kejap. Hihihi.


133 hits, wow -.-

ada lagi, ada lagi,

yang ni memang kelakar. Tengok sendiri la, pukul 1-2 ptg visitors sampai 173 people. Cuba tengok yang lain lain tu, hampir mencecah kosong. Hahaha sumpah kelakar. Kan I dah cakap I bukan blogger yang famous. Banyak lagi kena perbaiki ni especially bila cakap pasal penyusunan ayat. Huhu.

Apa-apa pun, I try my best untuk buat semua orang suka baca blog I :)
& sorry la kalau ada yang rasa I nak menunjuk ke apa, tapi takde makna pun nak menunjuk, tang pukul 1 tu je visitors ramai. Lepas tu? Hahaha sendiri mau ingat la :P

p/s : thanks for followers and everyone yang rajin comment kat blog I ni :D

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

kasih said... REPLY

hudhud, awak busuk la. ;p

Ery Farieha said... REPLY

wohohoh
ramai sungguh org waktu itu

hudhud said... REPLY

@kasih
cakap kita busuk? bagitaw paper !! HAHAHA :P

hudhud said... REPLY

ery : tahu takpelah :P

anastasyea said... REPLY

tahniah... perkara mcm nie memang kadang2 x diduga. =)

~ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT~

hudhud said... REPLY

hehe thnks. tu lahh dia :)

Liyanaa. said... REPLY

busuknya awk.

okay sy tak fhm pasal ini. kenape eh?

hudhud said... REPLY

ni psl noh hujan la babe. kan dia buat performance then fan mintk autograph, then dia tulis kat kertas tu awak busuk. lps tu fan tu terasa pulak, bawak masa paper. Pffft -.-

nazreenhashim said... REPLY

meriah blog awak..
huhu.

hudhud said... REPLY

hehehe meriah kejap je tapi Alhamdulillah :)

Post a Comment

Next Previous Home