Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, May 7, 2010

tak, I bukan nak cakap pasal adamaya.

Even right now semua orang tengah kecoh pasal drama Adamaya, I nak cerita pasal series lain. Lantak la, suka I la. Haha. Series ni la yang buat I macam orang gila, tak tidur malam sebab nak melayan series ni sampai habis. And one of the reason is because of Chuck Bass. Playboy yang sangat awww meleleh gua ! kahkahkah :))  Nak buat macam mana, I'm a girl who always fall for the bad boys. Ecececece :P


terasa macam nak snap pic macam ni dengan my close friends and Chako :)

Ni la dia orang yang buat I mandi tak kenyang, makan tak basah, tapi tidur kena lena baru boleh mimpi dia. Hahahaha. Apekah?

anda cair kan? :P

p/s : Lepas ni nak try kumpul all season lepas tu layan sampai lebam. Mesti best. So, u guys pulak minat series apa? :)

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

oh nada said... REPLY

i hate adamaya and I LOVE THIS! SUMPAH! i suka dan! tapi chuck bass is sooooooo hot! erk. and i envy blair sebab dapat chuck and nate. adoyai ~ ok over sudaa~:P

hudhud said... REPLY

hahaha kenapa hate adamaya? taw xpe la jealous gila dgn blair kan ! i want chuck bass so bad ! haha

oh nada said... REPLY

sebab ramai sangat suka adamaya. ahaha. tak benci lah. tak penah tengok lagi. and try tak nak tgk. takot lokat. adeh. tapi gossip girl is a must watch series!

ムゾンケ光 said... REPLY

LoVE GG! CHUCK BASS sanagat teruk ssn 1 dulu but i lyke.. huu

_izis_ said... REPLY

i love gossip girl too!!

i watched from season 1 until now (season 3)...

Post a Comment

Next Previous Home