Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, May 2, 2010

kuat makan? tengok badan la der

mood : teramat lapar.
menu pilihan : SUSHI !


Entah la kenapa tiba tiba hari ni sangap sushi pulak. Lepas tu tadi sengaja cari nahas kan dengan menjamu otak dan mata untuk melihat photo photo sushi. MEMANG CARI NAHAS. Macam mana nak beli Sushi time poket tengah kering ni? Sobbss Sobbss. Takde yang nak belanja ke? -.-


Apa apa pun, jom layan gambar gambar sushi ni. YUMMY ! 



ni kalau dapat satu talam ok gak ni.

ok, i love this one. my fav :)

kalau I buat party Sushi ok gak ni. HAHA

Alolololo comel nyaaaaa. Wall E ~ Evaa~ 

HAHA macam ni la I senyum kalau dah dapat Sushi ! 


P/S : tak ada sape nak belanja sushi ke? mengidam ni. lalalalala



3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

lassiegewdix said... REPLY

sedap ouh !~
da lame gak x mkn .
jum g sushi king !

syakey said... REPLY

knapa mesti ada gamba makanan best2 bla tgh lapa


;D

hudhud said... REPLY

lassie : jom jom ! :P
syakey : haha selalu cmtu kn? :P

Post a Comment

Next Previous Home